Introductie

Leef jij je commerciële talent graag uit bij een innovatief en internationaal georiënteerd bedrijf? Heb je verkoopervaring bij voorkeur in de ict- en/of telecom-industrie? En beheers je de Engelse taal zeer goed? Readspeaker is ready to hire!


Organisatie

ReadSpeaker is een wereldwijde tekst-naar-spraakspecialist en biedt tientallen talen en levensechte stemmen. Door de inzet van zelfontwikkelde, toonaangevende technologie behoren deze synthetische stemmen tot de meest natuurlijke op de markt. Met behulp van de nieuwste generatie Deep Neural Network (DNN)-technologie garandeert ReadSpeaker de hoogst haalbare kwaliteit.

ReadSpeaker, een dochterbedrijf van de Memory Disk Division (MD) van het HOYA-concern, is gevestigd in 15 landen en levert aan meer dan 10.000 klanten in 65 landen zowel SaaS- als licentieproducten, waarvoor alle state-of-the-art technologieën van HOYA (NeoSpeech, Voiceware, VoiceText en rSpeak) worden ingezet. Een breed scala aan volledige TTS-oplossingen voor verschillende kanalen, platformen en apparaten in meerdere industrieën en sectoren waarmee ReadSpeaker bedrijven en organisaties een stem biedt voor on- en offline content, embedded-, server- en desktopoplossingen, spraakproductie en meer.

Met meer dan 20 jaar ervaring loopt het team van ReadSpeaker experts voorop in tekst-naar-spraak. ReadSpeaker: Pioneering Voice Technology. Meer weten over dit mooie bedrijf? Kijk dan op https://www.readspeaker.com/nl/


Functie

Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor de verkoop op het gebied van IVR- systemen (Interactive Voice Response)/telefonie in met name de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Je verkoopt de beste producten die de tekst-naar-spraak-branche te bieden heeft.

Taken en verantwoordelijkheden:

> acquisitie van nieuwe klanten

>zelfstandig klantcontact vanaf het eerste contact tot het sluiten van het contract

> zelfverzekerde presentatie van ReadSpeaker en het dienstenaanbod

> bijdragen aan marketingactiviteiten, vakdagen en beurzen


Functie-eisen

Je hebt…

>> hbo werk- en denkniveau

>> een commerciële opleiding afgerond

>> minimaal 1 tot 3 jaar verkoopervaring, bij voorkeur in de B2B ict-/telecombranche

>> goede onderhandelingsvaardigheden

>> een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (bij voorkeur door tweetalige opvoeding en/of opleiding)

>> plezier in klantcontact via telefoon, e-mail en online kanalen

>> creatieve ideeën om meer succes te behalen


Je bent…

>> een initiator en uitstekende communicator met veel oog voor detail

>> een getalenteerde, empathische verkoper

>> gemotiveerd en positief om goede resultaten te boeken

>> flexibel

>> fulltime beschikbaar (4 dagen per week is bespreekbaar)

>> woonachtig op maximaal 45 minuten reisafstand van Driebergen


Aanbod

Werken bij ReadSpeaker:

> je verkoopt de beste producten, die de branche te bieden heeft

> werken bij een innovatief, internationaal bedrijf

> een interessante, afwisselende functie met ontwikkelingsmogelijkheden

> eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid

> professionele en gemotiveerde collega’s

> een niet-hiërarchische structuur en open cultuur

> mogelijkheid om (ook na corona) gedeeltelijk thuis te werken

> met ov en auto goed bereikbaar (bij de oprit van de A12 en station Driebergen-Zeist)


Bij ReadSpeaker leren we je alles wat je nodig hebt en krijg je veel vrijheid. Daarom is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken, waarbij je natuurlijk goed wordt begeleid. De salarisindicatie is € 2500,- tot € 2700,- bruto op basis van 40 uur per week. Tevens is het mogelijk om een bonus te verdienen. Verder krijg je 8% vakantiegeld en 22 vakantiedagen per jaar. Je komt terecht in een leuk team met ruim 20 enthousiaste collega’s in Driebergen met verschillende achtergronden en vakgebieden. Ze maken je wegwijs en zorgen ervoor dat je je gelijk thuis voelt. Daarnaast werk je samen met zo’n 180 andere collega’s verspreid over de hele wereld.


Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612

Sollicitatie

Heb je verkoopervaring en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen dit bedrijf op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.