Introductie

AI-specialist en passie voor spraaktechnologie? Werk mee aan de nieuwste innovaties op het gebied van spraaktechnologie. ReadSpeaker is wereldwijd marktleider in tekst–naar–spraaksoftware. Met hun software kunnen ze geschreven tekst naar gesproken tekst omzetten in meer dan 60 talen.

Organisatie

ReadSpeaker – Hoya ReadSpeaker is in 2017 overgenomen door het beursgenoteerde Japanse bedrijf Hoya. Samen met hun Aziatische tak bedienen zij nu de hele wereld van spraaksoftware. Denk aan virtual assistants, navigatiesystemen, omroepsystemen en nog veel meer. Audio is de toekomst, daarom blijven ze innoveren met software en stemmen.


ReadSpeaker is al jaren succesvol in SaaS-technologie (het laten voorlezen van websites, online leersystemen e.d.). Naast het laten voorlezen van websiteteksten kunnen ze ook bijvoorbeeld treinen, koelkasten, robots, klokken, auto’s laten praten. ReadSpeaker biedt een reeks krachtige tekst-naar-spraak-oplossingen voor het direct toepassen van levensechte, op maat gemaakte spraakinteractie in elke omgeving.

Functie

De potentie van de markt is enorm en zal de komende jaren alleen maar toenemen. Daarom is ReadSpeaker op zoek naar een AI-specialist met passie voor spraaktechnologie. ReadSpeaker investeert aanzienlijk in AI en zit midden in de transitie naar volledig AI gebaseerd ontwikkelen. Door toepassing van AI verhoogt de kwaliteit, kan de ontwikkeltijd van nieuwe stemmen aanzienlijk bekort worden en kunnen stemmen op maat gemaakt worden voor individuele klanten. Het werk zit op het raakvlak van ontwikkelen van de nieuwste technologie concepten en architecturen en de toepassing daarvan in bestaande producten en concrete klantprojecten.

Als AI-specialist werk je aan neurale tekst-naar-spraak synthese voor een groot aantal verschillende talen. Je komt te werken in een internationaal team van spraaktechnologen die vanuit Nederland, Zweden, Amerika, Zuid-Korea en Japan werken.

ReadSpeaker is een groot internationaal bedrijf waarin iedereen wordt aangemoedigd verder te groeien. Dus heb je je MSc of PhD in Computerwetenschappen of AI en een sterke achtergrond in machine learning en beheers je Engels goed in woord en geschrift, neem dan direct contact met ons op. Kijk voor meer informatie over ReadSpeaker op https://www.readspeaker.com/nl

Functie-eisen

Je hebt…

>> een afgeronde wo-opleiding (bijvoorbeeld Computer Science, AI, Electrical Engineering)

>> een paar jaar relevante werkervaring, maar net afgestudeerd is ook prima

>> een sterke achtergrond in machine learning >> veel programmeerervaring (Python, C en/of C++)

>> ervaring met PyTorch, TensorFlow, Caffe, MXNet en/of Keras

>> een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift


Je bent…

>> analytisch zeer sterk

>> oplossingsgericht

>> een echte doener die altijd problemen wil oplossen

>> communicatief vaardig

>> woonachtig in de regio

>> fulltime beschikbaar

Aanbod

Bij ReadSpeaker leren ze je alles wat je nodig hebt om een AI-specialist/Spraaktechnoloog te zijn en krijg je veel vrijheid. Daarom is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken, waarbij je natuurlijk goed wordt begeleid. Het salaris wat ze bieden is sterk afhankelijk van de achtergrond en ervaring die je meebrengt. Je komt in een leuk team terecht met zo’n 20 enthousiaste collega’s in Huis ter Heide. Daarnaast werk je intensief samen met andere collega’s verspreid over de hele wereld.

Inlichtingen

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px Helvetica}

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.

Sollicitatie

Reageer op deze vacature door ons te bellen/mailen/appen. We bespreken jouw verwachtingen en ambities. Dan kunnen we een afspraak inplannen. Hierin horen we heel graag eerst van jou wat jouw droombaan is. Als onze vacature daar inderdaad precies bij aansluit, gaan we je voorstellen bij ReadSpeaker. We kennen het bedrijf en de functie op ons duimpje, dus zullen je perfect voorbereiden op het sollicitatiegesprek bij ReadSpeaker. Normaliter stellen wij maar één kandidaat voor op een vacature. Dat betekent dat je dus de enige bent die zij spreken. Wanneer we toch ook iemand anders voorstellen, brengen we je daar direct van op de hoogte. We houden continu contact met jou en helpen je waar nodig bij het arbeidsvoorwaardengesprek. We communiceren open met jou en met ReadSpeaker. Wij gaan voor werkgeluk. Als jij dat ook gaat, stuur dan nu je sollicitatie.