Introductie

Wil jij als assistent-controller aan de slag bij een innovatief en internationaal georiënteerd bedrijf? Heb je een paar jaar ervaring in de financiële administratie en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging of volgende stap? Readspeaker is ready to hire!


Organisatie

ReadSpeaker is een wereldwijde tekst-naar-spraakspecialist en biedt tientallen talen en levensechte stemmen. Door de inzet van zelfontwikkelde, toonaangevende technologie behoren deze synthetische stemmen tot de meest natuurlijke op de markt. Met behulp van de nieuwste generatie Deep Neural Network (DNN)-technologie garandeert ReadSpeaker de hoogst haalbare kwaliteit.

ReadSpeaker, een dochterbedrijf van de Memory Disk Division (MD) van het HOYA-concern, is gevestigd in 15 landen en levert aan meer dan 10.000 klanten in 65 landen zowel SaaS- als licentieproducten, waarvoor alle state-of-the-art technologieën van HOYA (NeoSpeech, Voiceware, VoiceText en rSpeak) worden ingezet. Een breed scala aan volledige TTS-oplossingen voor verschillende kanalen, platformen en apparaten in meerdere industrieën en sectoren waarmee ReadSpeaker bedrijven en organisaties een stem biedt voor on- en offline content, embedded-, server- en desktopoplossingen, spraakproductie en meer.

Met meer dan 20 jaar ervaring loopt het team van ReadSpeaker experts voorop in tekst-naar-spraak. ReadSpeaker: Pioneering Voice Technology. Meer weten over dit mooie bedrijf? Kijk dan op https://www.readspeaker.com/nl/


Functie

Als assistent-controller assisteer je de controller en ben je zijn vaste back-up bij ziekte, vakantie en piekdrukte. Daarnaast ondersteun en ontlast je ook de andere medewerkers van de financiële afdeling. Je werkzaamheden zijn daardoor zeer divers.

Een greep uit je taken en verantwoordelijkheden:

– ondersteuning bij het opstellen van periodieke managementrapportages;

– ondersteuning bij maandelijkse en driemaandelijkse afsluitingen (inclusief aangifte bij de Belastingdienst);

– regelen van maandelijkse/driemaandelijkse royaltyrapportage;

– assisteren van alle andere administratieve medewerkers bij hun financiële taken;

– leveren van input over de jaarplannen, doelstellingen en budgetten;

– analyseren en bewaken van diverse bedrijfskosten;

– monitoring van periodiek KPI-dashboard met betrekking tot verschillende indicatoren en parameters;

– checken en bijhouden wijzigingen in Salesforce (het CRM system wat gekoppeld is aan het administratieve systeem).


Functie-eisen

Je hebt…

>> hbo werk- en denkniveau

>> een afgeronde opleiding in financieel-economische richting

>> 1 à 2 jaar werkervaring (bij voorkeur als junior controller of in de financiële administratie)

>> goede onderhandelingsvaardigheden

>> een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (en kennis van Spaans is een pre)

>> uitstekende werkvaardigheden in Excel en geautomatiseerde financiële systemen ((Twinfield (zal spoedig worden vervangen door Accounting Seed – als koppeling van Salesforce), SAP R/3 en Salesforce zijn een plus))


Je bent…

>> een kei in cijferwerk

>> analytisch sterk en secuur

>> gedreven en leergierig

>> 20 tot 24 uur per week beschikbaar (uitbreiding van uren is wellicht in de toekomst mogelijk)

>> woonachtig op maximaal 45 minuten reisafstand van DriebergenAanbod

Werken bij ReadSpeaker:

> werken bij een innovatief, internationaal bedrijf

> een interessante, afwisselende functie met ontwikkelingsmogelijkheden

> eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid

> professionele en gemotiveerde collega’s

> een niet-hiërarchische structuur en open cultuur

> met ov en auto goed bereikbaar (bij de oprit van de A12 en station Driebergen-Zeist)

> hybride werken is bij ons de standaard, je krijgt dus de mogelijkheid om je werkzaamheden ook vanuit huis te verrichten

Bij ReadSpeaker leren we je alles wat je nodig hebt en krijg je veel vrijheid. Daarom is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken, waarbij je natuurlijk goed wordt begeleid. De salarisindicatie is € 2300,- tot € 2800,- bruto op basis van 40 uur per week. Verder krijg je 8% vakantiegeld en 22 vakantiedagen per jaar. Je komt terecht in een leuk team met ruim 20 enthousiaste collega’s in Driebergen met verschillende achtergronden en vakgebieden. Ze maken je wegwijs en zorgen ervoor dat je je gelijk thuis voelt. Daarnaast werk je samen met zo’n 180 andere collega’s verspreid over de hele wereld.Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen dit bedrijf op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.