Introductie

Onze missie: meer mensen beter laten horen. We nemen de tijd om samen met onze klant te zoeken naar de beste hooroplossing. De klant en zijn of haar gehoor staan hierin voor ons centraal. Want slechter horen is niet alleen een fysiek probleem, het is vooral ook een sociaal probleem. Pas als we de mens achter de klant kennen, kunnen we het beste advies geven.


Organisatie

Van Boxtel hoorwinkels is van oorsprong een Brabants familiebedrijf in elektronica en werd opgericht in 1904. In 1955 startten we met de verkoop van hoortoestellen. In de loop der jaren hebben we dat uitgebreid naar hooroplossingen in de breedste zin van het woord. Sinds 2010 is Van Boxtel hoorwinkels onderdeel van Demant. Demant is leider op het gebied van gehoorgezondheid en heeft meer dan 100 jaar kennis en ervaring op het gebied van hoorzorg. Hierdoor kunnen we de meest complete hooroplossing bieden.


Functie

Samen met je collega-audicien en/of de commercieel medewerker run jij de winkel en ben je het vertrouwde gezicht voor onze klanten. Onze winkels zijn niet alleen een plek om naartoe te gaan voor informatie, onderzoek, aanschaf en onderhoud. Klanten kunnen altijd bij ons terecht om meer vragen te stellen, de instelling te laten aanpassen, hun ervaring te delen of vragen te stellen. Als audicien vertolk je dus ook een maatschappelijke rol: je stelt klanten op hun gemak, zorgt ervoor dat zij zich snel thuis voelen bij Van Boxtel hoorwinkels en makkelijk aankloppen voor hulp of advies.


Functie-eisen

Jij bent…

>> een audicien die zich wil blijven ontwikkelen

>> een betrokken professional die commercieel, klant- en resultaatgericht is

>> communicatief sterk, je kunt regie houden in een gesprek

>> representatief en in staat om samen met de klant tot de beste hooroplossing te komen

>> woonachtig in de regio Eindhoven/Bladel

>> 3 tot 5 dagen per week beschikbaar (aantal uren is bespreekbaar)


Jij hebt…

>> een (triage-)audiciensdiploma

>> een StAr-certificaat

>> je StAr-educatiepunten op orde

>> de bereidheid om af en toe op verschillende locaties te werken


Aanbod

>> zelfstandige functie

>> informele sfeer in een platte organisatie

>> marktconform salaris: vanaf € 2.300,- vlak na afstuderen, oplopend tot maximaal € 3.500,- bij ruime kennis en werkervaring

>> reiskostenvergoeding en bonusregeling

>> een jaarcontract bij de start, met vooruitzicht op verlenging en een vast contract

>> vakinhoudelijke interne trainingen en opleidingen van onze Van Boxtel Academy

>> trainingen voor persoonlijke ontwikkeling


Inlichtingen

Wil je meer informatie? Weet je niet of de vacature nog vacant is of woon je in een andere regio? Dan kan je altijd bellen, want er zijn regelmatig nieuwe vacatures.


Sollicitatie

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met Monique Veldhoen. Sta je de hele dag in de winkel? Het is geen probleem om Monique ’s avonds of in het weekend te bellen. Zij is bereikbaar op 06 – 28616612. Of stuur een e-mail naar monique@moveonrecruitment.nl.