Introductie

Heb jij ervaring in de orderverwerking van keukens en wil je veel klantcontact? Krijg jij een kick van het achter de schermen bijdragen aan het leveren van een keuken met de meest kwalitatieve materialen en meest moderne producten? Houd je van een informele en persoonlijke werksfeer waar ook regelmatig leuke dingen samen worden gedaan? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Ihre Küche is een keukenspecialist in het hoge segment. Ze zijn gevestigd in Kranenburg, op een paar autominuten van Nijmegen en 90% van de klanten zit in Nederland. 


Organisatie

Ihre Küche is een keukenspecialist in het hoge segment. Deze organisatie bestaat al meer dan 35 jaar en is een waar begrip in de keukenbranche. Het bedrijf wordt gerund door twee (Nederlandse) neven en er werken in totaal 13 mensen. Ihre Küche is gespecialiseerd in de design merken Next 125 en Schüller. Ze staan voor persoonlijke aandacht, een goed advies en een uitstekende service en ook de montage wordt in heel Nederland door de organisatie zelf gedaan. Ze zijn volop in ontwikkeling, hebben de mogelijkheden en ambities om nog flink te groeien. Werk je bij Ihre Küche dan werk in je een gemoedelijke sfeer en tussen collega’s met passie voor hun vak. 


Functie

Als Orderverwerker ben je een belangrijke schakel tussen verkoop, leveranciers en klanten. Zodra de keukenadviseur een order heeft geplaatst, controleer en corrigeer je deze op kwaliteit en haalbaarheid. Op basis van de technische tekeningen bestel je alle onderdelen en materialen bij de leveranciers. Tijdens het orderproces houd je nauwlettend in de gaten of alles volgens planning en kwalitatief goed verloopt. Indien nodig neem je contact op met de leveranciers om het proces bij te sturen. Is de keuken geleverd en gemonteerd, dan ben je ook verantwoordelijk voor de after sales. Klant zeer tevreden? Dan is onze missie geslaagd. Naast deze werkzaamheden neem je ook de telefoon aan en beantwoordt binnengekomen mails.


Functie-eisen

Jij hebt…

>> Werkervaring in de keukenbranche (in de orderverwerking is een pre);

>> Ervaring met het lezen van technische tekeningen;

>> Oog voor detail en werkt nauwkeurig;

>> Ervaring met KPS is een pluspunt;

>> Minimaal een basisbeheersing van de Duitse taal zodat je ook Duitse klanten en leveranciers te woord kan staan;


Jij bent…

>> Klantgericht met goede communicatievaardigheden;

>> Een teamspeler die klaarstaat voor collega’s en plezier in het werk wil hebben;

>> Punctueel en kan goed prioriteiten stellen;

>> Minimaal 24 uur, maar bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar;

>> Woonachtig binnen een straal van 40 minuten reizen van Kranenburg.


Aanbod

> Een platte organisatie met gemoedelijke sfeer;

> Een collegiale werkomgeving waar ook naast het werk regelmatig leuke dingen samen worden gedaan;

> Een prima salaris: € 2800,- à € 3500,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring en leeftijd);

> Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer;

> 25 vakantiedagen en 11 feestdagen en pensioenregeling;

> Mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien;

> Werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. 


Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.


Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen deze organisatie op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.