Introductie

Ben jij een ervaren beveiligingsmonteur en wil jij werken bij een informeel, kleiner beveilingsbedrijf?  Wil jij verantwoordelijk zijn voor de aanleg van (gecertificeerde) inbraak-, camera- en toegangscontrolesystemen? Wil jij graag onderweg zijn en zoek je een zelfstandige baan met veel afwisseling? Wil jij ook onderdeel uitmaken van een gedreven en professioneel team? Dan ben jij de beveiligingsmonteur die bij REMEON past.


Organisatie

REMEON bestaat bijna 9 jaar en is in die tijd goed doorgegroeid: zowel in aantal klanten en medewerkers (nu 15) als in grootte van opdrachten. REMEON werkt altijd met de nieuwste en beste producten. Het contact met de klant is heel persoonlijk, maar dan ook echt persoonlijk: na de verkoop krijgt de klant het telefoonnummer van de verkoper en de monteur. Hierdoor bouwt REMEON echt een relatie op met de klanten en weten ze altijd wat er speelt.

Naast de particuliere en zakelijke klanten in Nederland voert REMEON ook regelmatig onderhoud uit en/of legt nieuwe beveiliging aan in het buitenland, zoals in Monaco of Spanje. De ene keer ben je een halve dag aan de slag bij een klant, de andere een paar dagen tot een paar weken. Dit maakt het een diverse functie. Je agenda wordt ingepland en ook worden de dozen klaargezet met spullen die je nodig hebt. Hier hoef je dus niet allemaal zelf aan te denken. 


Functie

Als ervaren beveiligingsmonteur verzorg jij de trajecten van begin tot eind. Je installeert systemen bij particuliere woningen, mkb-bedrijven en grootzakelijke panden. Jouw werkzaamheden omvatten het trekken van kabels, het monteren van alle benodigde componenten en het programmeren van installaties. Je bent probleemoplossend, werkt doelgericht en bent nauwkeurig. Daarnaast ben je representatief en enthousiast naar onze klanten. REMEON streeft naar de beste service op het gebied van beveiliging.

Pluspunten van deze baan: werken in een klein bedrijf, waar persoonlijk contact en een informele werksfeer is. Soms werk je met meer mensen op een klus en dan is er ruimte voor veel gein en sta je voor elkaar klaar. REMEON werkt met simpele systemen en wil altijd voorop lopen qua techniek. Als monteur heb je in principe elke dag een andere locatie/klus.


Functie-eisen

Je hebt… 

>> minimaal een afgeronde mbo-E niveau 3 of 4

>> minimaal 2 jaar ervaring als beveilgingsmonteur

>> VCA of bereid dit te halen

>> een geldig rijbewijs B

>> Verklaring van Betrouwbaarheid of bereid deze aan te vragen


Je bent…

>> communicatief sterk

>> sociale collega maar werkt ook goed zelfstandig

>> nauwkeurig en netjes in je werk

>> no nonsense en houdt wel van een geintje

>> fulltime beschikbaar

>> woonachtig in of in de omgeving van de cirkel Den Bosch-Driebergen-Gouda


Aanbod

Werken bij REMEON:

> werken in een klein bedrijf, waar persoonlijk contact en een informele werksfeer is

> diversiteit aan werkzaamheden, soort en lengte van opdrachten

> veel zelfstandigheid in een hecht team

> trainingen en diverse interne en externe opleidingen

> werken met simpele systemen en voorop lopen qua techniek

> goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals overwerkvergoeding en provisie

> REMEON-auto inclusief gereedschap, telefoon en laptop

> 25 vakantiedagen


Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.


Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen dit bedrijf op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.