Introductie

Altijd op zoek naar nieuwe marktkansen en internationaal georiënteerd? Groei mee met de nieuwste innovaties op het gebied van tekst-naar-spraaktechnologie.

Organisatie

ReadSpeaker is een wereldwijde tekst-naar-spraakspecialist en biedt tientallen talen en levensechte stemmen. ReadSpeaker, een dochterbedrijf van de Memory Disk Division (MD) van het HOYA-concern, is gevestigd in 15 landen en levert aan meer dan 10.000 klanten in 65 landen zowel SaaS- als licentieproducten, waarvoor alle state-of-the-art technologieën worden ingezet. Een breed scala aan volledige TTS-oplossingen voor verschillende kanalen, platformen en apparaten in meerdere industrieën en sectoren waarmee ReadSpeaker bedrijven en organisaties een stem biedt voor on- en offline content, embedded-, server- en desktopoplossingen, spraakproductie en meer.

Met meer dan 20 jaar ervaring loopt het team van ReadSpeaker experts voorop in tekst-naar-spraak. Kijk voor meer informatie over ReadSpeaker op https://www.readspeaker.com/nl

Functie

De potentie van de tts-markt enorm en zal de komende jaren alleen maar toenemen. Daarom zijn we op zoek naar iemand die uitstekend in staat is om deals te sluiten en een neus heeft voor onderhandelen. Die ook strategisch kan (mee)denken met als doel de activiteiten van het bedrijf uit te breiden en op lange termijn te bestendigen. Je beheert je ‘eigen winkel’ en gaat op zoek naar nieuwe klanten of business door gebruik te maken van alle mogelijkheden. Maar ook, indien nodig, door het ontwikkelen of inzetten van innoverende marketingstrategieën of mee te denken over nieuwe producten, diensten en markten. Om zo de concurrentiestrijd en aanwezigheid van ons op de markt te versterken.

Functie-eisen

Je hebt…

>> hbo/wo werk- en denkniveau

>> minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring

>> affiniteit met ICT

>> relevante commerciële werkervaring en/of opleiding

>> een uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse taal

>> een goede beheersing in woord en geschrift van de Engelse taal

>> goede beheersing van Word, Powerpoint, Outlook en/of Excel

>> ervaring met SalesForce en/of een ander CRM-systeem


Je bent…

>> een initiatiefnemer, ondernemer en doorzetter

>> commercieel en gedreven

>> creatief en analytisch

>> nauwkeurig

>> positief, empathisch, communicatief en sociaal vaardig

>> minimaal 32, bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar

>> woonachtig op maximaal 45 minuten reisafstand van Zeist


Aanbod

Werken bij ReadSpeaker:

> je verkoopt de beste producten, die de branche te bieden heeft

> werken bij een innovatief bedrijf

> een interessante, afwisselende functie

> eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid

> professionele en gemotiveerde collega’s

> een niet-hiërarchische structuur en open cultuur

Bij ReadSpeaker leren we je alles wat je nodig hebt om een Business developer buitendienst te zijn en krijg je veel vrijheid. Daarom is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken, waarbij je natuurlijk goed wordt begeleid. De salarisindicatie is € 2500,- tot € 3500,- bruto op basis van 40 uur per week,. Daarnaast is er een bonusregeling van toepassing en krijg je 8% vakantiegeld en 22 vakantiedagen per jaar. Je komt terecht in een leuk team met 20 enthousiaste collega’s in Huis ter Heide met verschillende achtergronden en vakgebieden. Die je wegwijs maken en je direct thuis laten voelen. Daarnaast werk je samen met zo’n 180 andere collega’s verspreid over de hele wereld.

Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612

Sollicitatie

Reageer op deze vacature door ons te bellen/mailen/appen. We bespreken jouw verwachtingen en ambities. Dan kunnen we een afspraak inplannen. Hierin horen we heel graag eerst van jou wat jouw droombaan is. Als onze vacature daar inderdaad precies bij aansluit, gaan we je voorstellen bij ReadSpeaker. We kennen het bedrijf en de functie op ons duimpje, dus zullen je perfect voorbereiden op het sollicitatiegesprek bij ReadSpeaker. Normaliter stellen wij maar één kandidaat voor op een vacature. Dat betekent dat je dus de enige bent die zij spreken. Wanneer we toch ook iemand anders voorstellen, brengen we je daar direct van op de hoogte. We houden continu contact met jou en helpen je waar nodig bij het arbeidsvoorwaardengesprek. We communiceren open met jou en met ReadSpeaker. Wij gaan voor werkgeluk. Als jij dat ook gaat, stuur dan nu je sollicitatie.