Introductie

Heb jij als ervaren finance professional nu een (mede-)eindverantwoordelijke functie? Heb je ervaring met het professionaliseren van de financiële en managementinformatie en het helpen realiseren van groeiambities? Ben je toe aan een nieuwe stap en wil je de rechterhand van de CEO worden? Bevaplast, een vooraanstaande leverancier van (sport)medische producten, zoekt een Chief Financial Officer die zich wil inzetten voor strategische verandering en bloei. Lijkt je dit een mooie kans? Lees dan snel verder.


Organisatie

Bevaplast, een dynamisch familiebedrijf met meerdere internationale vennootschappen, staat centraal in een bruisende markt die voortdurend in beweging is. Als CFO krijg je niet alleen de kans om de financiële processen te transformeren, maar ook om een cruciale rol te spelen in het managementteam. Jij bent de raadgever van de aandeelhouders, de partner van afdelingen binnen de organisatie en een strateeg voor groei.


Functie

In deze sleutelfunctie overzie je het gehele financiële spectrum van Bevaplast. Jouw taken omvatten business control, financial accounting, tax, cash flow, audit door accountants en rapportage. Maar dat is nog niet alles. De uitdagende internationale markt vraagt om wendbaarheid en aanpassingsvermogen. Jij leidt de ontwikkeling van administratieve organisatie en professionaliseert het gehele proces om alle financiële en managementinformatie te verkrijgen. In deze rol ben je sparringpartner voor de andere MT-leden.


Functie-eisen

Jij hebt:

>> Een afgeronde academische opleiding in finance, bedrijfseconomie, bedrijfskunde of vergelijkbaar, aangevuld met RC- of RA-opleiding

>> Ervaring in een (mede-)eindverantwoordelijke financiële functie binnen een managementteam

>> Brede ontwikkeling op gebieden als fiscaal, juridisch, ICT en overnames

>> Voorkeur voor ervaring in middelgrote tot grote productie- of handelsbedrijven

>> Ervaring met Power BI en sustainability reporting is een plus

>> Goede vaardigheid in Engels; beheersing van Duits is een pre


Jij bent:

>> Een gedreven, resultaatgerichte finance manager

>> Een sterke leider met organisatiesensitiviteit

>> Analytisch sterk en in staat tot advies op hoog niveau


Aanbod

Bevaplast biedt een toekomstgerichte functie, een kans om je senior ervaring volledig te benutten en groeiambities te helpen realiseren. Dit gaat gepaard met een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het kantoor in Arnhem schenkt met trots de lekkerste koffie van de regio.


Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.


Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl.