Introductie

Berry Promens zoekt een Chef Technische Dienst voor het Technical Department. Heb jij ruime ervaring met (preventief) onderhoud in een productieomgeving en bij voorkeur kennis van het spuitgietproces? En ben je een natuurlijke leider die elke dag verbeterslagen wil realiseren, samen met een enthousiast team van techniek-gekken? Dan is deze afwisselende en verantwoordelijke functie echt iets voor jou.


Organisatie

Berry Promens is een internationale organisatie met ruim 300 medewerkers, gevestigd in Zevenaar. Van kunststofkorreltjes maken ze dashboards en buitenbekleding van vrachtwagens voor klanten als Daimler, Volvo, Scania en Renault. Dit proces vindt plaats met behulp van gerobotiseerde spuitgietmachines. Berry Promens is een platte organisatie en vrijwel alle medewerkers hebben een passie voor techniek. Ze blijven zich continu inhoudelijk ontwikkelen en werken intensief samen. Een cultuur van aanpakken dus, maar bovenal heerst er een ontspannen en informele sfeer en is er ook meer dan genoeg ruimte voor een lolletje.


Functie

Als Chef Technische Dienst heb je niet alleen een passie voor techniek, je houdt ook van het begeleiden, aansturen en motiveren van je collega’s. Het team houdt van duidelijkheid wat hun werkzaamheden zijn en wil graag aangestuurd worden. In de praktijk ben je verantwoordelijk voor 5 medewerkers in de dagdienst, 2 medewerkers in de 3-ploegendienst en 5 medewerkers in de 5-ploegendienst. Zelf ben je trouwens ook niet bang om vuile handen te maken: als dat nodig is, werk je mee met je collega’s. Als Chef TD rapporteer je rechtstreeks aan jouw leidinggevende: de Manager Technical Department. En wanneer hij afwezig is, zul je zijn operationele taken tijdelijk overnemen (overleggen waarnemen, bijeenkomsten bijwonen voor technische input, etc.).

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

– Zorg dragen voor een veilige en nette werkplek conform de wet- en regelgeving

– Uitvoeren en bewaken van onderhoudsplannen

– Behalen van efficiency-verbeteringen en minimaliseren van onderhoudskosten volgens jaarlijks budget

– Voldoen aan alle milieu-eisen en -normen

– Coördineren van de onderhoudsmonteurs

– Zorgdragen dat de bezetting van het ploegenrooster optimaal is

– Voorbereiden van onderhouds- en reparatieklussen, in overleg met de afdeling Productie en de afdeling Planning

– Ondersteunen bij de inkoop, het beheer en de uitgifte van reparatie- en reserveonderdelen t.b.v. machines, installatie en gebouwen

– Beheren en bijhouden van het onderhoudsprogramma eMaint

– Contact onderhouden met toeleveranciers

– Voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de gehele onderhoudsgroep

– Bijhouden van urenregistratie van de onderhoudsgroep

– Overleggen van o.a. de afdeling Engineering wat betreft mechanisatieprojecten en/of wijziging van bestaande mechanisatie-installaties.


Functie-eisen

Je hebt…

>> een hbo-werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde mbo 4-opleiding

>> minimaal 3 jaar relevante technische werkervaring in een productieomgeving

>> een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift

>> kennis van het spuitgietproces is pre en relevante systemen (met name ERP-systeem en productie-informatiesysteem)

>> goede leidinggevende capaciteiten en communicatieve eigenschappen


Je bent…

>> een natuurlijke leider met overtuigingskracht

>> sterk in de omgang met mensen

>> bestand tegen de dagelijkse hectiek en dynamiek van een productieomgeving

>> kwaliteit- en resultaatgericht

>> iemand die graag meedenkt over verbeteringen en hierin initiatief neemt


Aanbod

In principe krijg je een jaarcontract en is daarna een vast contract de insteek. Je hebt flexibele werktijden. Het salaris dat wordt geboden ligt aan de ervaring en leeftijd, maar ter indicatie zal dit ongeveer tussen de € 3700,- en € 4200,- bruto per maand bij een fulltime baan liggen.

Berry Promens heeft een eigen cao. Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar. Je pensioen is goed geregeld (je hoeft relatief maar een klein bedrag bij te dragen). Je reiskosten worden tot € 150,- per maand vergoed. Bij zakelijke reiskosten huurt Berry Promens een auto voor je.


Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.


Sollicitatie

Heb je veel technische kennis en werkervaring in een productieomgeving? Is het jouw passie om technische verrassingen te zien voorkomen en het beste uit mensen te halen? Wil jij de kans krijgen om op termijn door te groeien? Dan is deze mooie nieuwe baan voor jou! Weet je niet of de vacature nog vacant is, dan kun je Monique ook altijd even bellen op 024-2060252, want ze zullen de komende tijd meerdere vacatures hebben. We kennen dit bedrijf op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.