Introduction

Heb je klantenservice-/callcenterervaring en ben je een kei in het achterhalen van de behoefte van de klant? Dan maken we graag kennis met jou.


Organization

Van Boxtel hoorwinkels is van oorsprong een Brabants familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat. In heel Nederland heeft Van Boxtel 63 winkels. Het doel van Van Boxtel is om zoveel mogelijk mensen beter te laten horen, zodat de kwaliteit van leven van de slechthorenden verbetert. Om dit te kunnen bereiken biedt Van Boxtel hoge kwaliteit hoorzorg, service én een luisterend oor voor de klanten.

Een indruk krijgen van de sfeer en cultuur in een Van Boxtel hoorwinkel?Kijk dan eens naar de onderstaande video.


Function

Ze hebben ruimte voor iemand die veel plezier heeft in het telefonisch contact met klanten en prospects. Als contact centermedewerker bel je zowel inbound als outbound. Inbound komen telefoontjes van klanten van de hoorwinkels binnen die je netjes afhandelt. De outboundactiviteiten bestaan uit het proactief benaderen van klanten en prospects om een afspraak met een van de audiciens in hoorwinkels te maken. In alle klantcontacten staat service en een optimale klantbeleving voorop. Het is belangrijk dat je je goed kunt inleven in de klant. Om te voorkomen dat andere klanten niet lang in de wacht moeten staan is het ook van belang dat je ook wilt doorpakken naar het volgende telefoontje. In deze functie werk je nauw samen met je 10 directe collega’s. Het Contact centerteam valt binnen de marketingafdeling en wordt aangestuurd door de teamleider.


Requirements

Jij bent…

>> professioneel, persoonlijk en servicegericht

>> communicatief sterk

>> een enthousiast en commercieel persoon

>> secuur en volgt afspraken adequaat op

>> woonachtig in de regio Waardenburg

>> 3 à 4 dagen per week beschikbaar


Jij hebt…

>> mbo werk- en denkniveau

>> ervaring in een callcenter of op een klantenservice-afdeling

>> passie voor telefonisch klantcontact (inbound en outbound)

>> een groot inlevingsvermogen en een open, eerlijke en adviserende manier van communiceren

>> belangstelling voor slechthorenden en hun wensen

>> een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschift

>> ervaring met MS Office, waaronder Excel

>> een dienstverlenende houding


Offer

Van Boxtel hoorwinkels biedt je een veelzijdige functie. Je maakt deel uit van een enthousiast team met een informele werksfeer. Bij de start krijg je een gedegen inwerkperiode. Het salaris dat zal worden geboden hangt volledig van je werkervaring en leeftijd af maar er zal tussen de € 11,- en € 12,40 per uur zijn. Deze functie is voor de lange termijn en het is dus ook de bedoeling dat je na 3 maanden op uitzendbasis te hebben gewerkt in dienst gaat bij Van Boxtel hoorwinkels.


Information

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612


Application

Reageer op deze vacature door ons te bellen/mailen/appen. We bespreken jouw verwachtingen en ambities. Dan kunnen we een afspraak inplannen. Hierin horen we heel graag eerst van jou wat jouw droombaan is. Als onze vacature daar inderdaad precies bij aansluit, gaan we je voorstellen bij Van Boxtel hoorwinkels. We kennen het bedrijf en de functie op ons duimpje, dus zullen je perfect voorbereiden op het sollicitatiegesprek bij Van Boxtel hoorwinkels. Normaliter stellen wij maar één kandidaat voor op een vacature. Dat betekent dat je dus de enige bent die zij spreken. Wanneer we toch ook iemand anders voorstellen, brengen we je daar direct van op de hoogte. Na een succesvol eerste gesprek volgt een meeloopochtend/-middag waarna een eventueel contractaanbod volgt. We houden continu contact met jou en helpen je waar nodig bij het arbeidsvoorwaardengesprek. We communiceren open met jou en met Van Boxtel hoorwinkels. Wij gaan voor een baan waar jij echt gelukkig van wordt. Als jij dat ook gaat, stuur dan nu je sollicitatie.