Introductie

Ben jij een gedreven financial met ervaring in een retailbedrijf? En wil je aan de slag bij een fijne, mensgerichte organisatie? Ben je analytisch, nauwkeurig en heb je inzicht in het verbeteren van processen, maar weet je ondertussen wel een hands-on mentaliteit te behouden? Dan is deze financiële functie jou waarschijnlijk op het lijf geschreven.


Organisatie

Van Boxtel hoorwinkels is van oorsprong een Brabants familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat en valt onder een internationale, beursgenoteerde holding. In heel Nederland heeft Van Boxtel hoorwinkels meer dan 60 winkels. Het doel van Van Boxtel is om zoveel mogelijk mensen beter te laten horen, zodat de kwaliteit van leven van de slechthorenden verbetert. Om dit te kunnen bereiken biedt Van Boxtel hoge kwaliteit hoorzorg, service én een luisterend oor voor de klanten.

De holding maakt gebruikt van Shared Service Centers, waaronder het Finance Shared Service Center, die deels is gevestigd in Polen. In Geldermalsen bestaat het team uit vier personen: de Finance manager, jij en twee financieel medewerkers. Met het Shared Service Center in Polen onderhouden jullie nauw contact.

Een indruk krijgen van de sfeer en cultuur in een Van Boxtel hoorwinkel? Kijk dan eens naar de onderstaande video.


Functie

Als Coördinator finance ben je medeverantwoordelijk voor de uitvoering van de hele financiële administratie. Omdat het een retailketen betreft, gaat het om een complexe financiële administratie met meerdere kostenplaatsen.

In deze zelfstandige functie geef je leiding aan twee medewerkers en rapporteer je aan de Finance Manager. Je bent communicatief vaardig, ziet oorzaak-gevolg snel en weet welke afdelingen en/of personen je erbij moet halen om de juiste beslissingen te nemen. Je bent in staat om draagvlak te creëren voor je ideeën. Daarnaast ben je een motivator en inspireer je mensen om de beste versie van zichzelf te zijn. Je bewaakt de voortgang en de kwaliteit van de activiteiten binnen het team en onderhoudt de contacten met het Finance Shared Service Center in Polen, waar een aantal operationele taken zijn ondergebracht. Je bewaakt dat klanten de facturen tijdig betalen en verzorgt de lokale belastingaangiften (o.a. btw). Je levert een bijdrage aan de periodieke (KPI)-rapportages voor het interne management en de internationale moedermaatschappij. Verder ben je verantwoordelijk voor de cost control binnen de organisatie en heb je hiervoor intensief contact met de budgethouders. Ook kom je met verbeter- en vernieuwingsvoorstellen om zo mee te helpen aan het (verder) professionaliseren en optimaliseren van de processen op de financiële administratie. Je bent niet alleen aan het rapporteren over het huidige jaar, maar stelt juist ook budgetten voor het nieuwe jaar op. Dit budgetproces ventileer je naar de business controller.

Als Coördinator finance voel je wat er speelt in de organisatie, begrijp je de dynamiek en speel je hierop in. De functie is voor ongeveer 70% operationeel en 30% leidinggevend/beleidsmatig.


Functie-eisen

Jij bent…

>> sterk met cijfers en hebt de wil om het verhaal achter de cijfers te begrijpen

>> een flexibele, communicatief sterke, zelfstandige teamplayer

>> analytisch, secuur en volgt afspraken adequaat op

>> in staat om te budgetteren of hebt de wil om dit te leren

>> woonachtig op bereisbare afstand van Waardenburg

>> fulltime beschikbaar


Jij hebt…

>> hbo werk- en denkniveau

>> minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke (leidinggevende) functie

>> ruime boekhoudkundige kennis en ervaring in budgetteren of de wil om dit te leren

>> snel inzicht in financiële processen

>> aantoonbare ervaring en affiniteit met ERP-systemen (kennis van AX is een pre)

>> een goede kennis van Excel

>> een goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift


Aanbod

Van Boxtel hoorwinkels biedt je een uitdagende en veelzijdige functie: een zelfstandige rol waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het succes van hun winkels.

Waar je verder op kunt rekenen:

· Een jaarcontract en uitzicht op vast dienstverband

· Marktconform salaris (€ 3.300 à € 3.500)

· Reiskostenvergoeding

· Vakinhoudelijke trainingen en opleidingen

· Trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling

· Veel zelfstandigheid en vrijheid

· Fijne collega’s, een prettige sfeer en informele cultuur

· 24 verlofdagen o.b.v. fulltime dienstverband (38-urige werkweek). Wanneer 40 uur per week wordt gewerkt komen er nog 12 extra ATV-dagen per jaar bij.


Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612


Sollicitatie

Heb je vergelijkbare financiële werkervaring in een retailorganisatie? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen dit bedrijf op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.