Introductie

Ben jij als echte techneut continu bezig met verbeterslagen? Heb je grote werkbouwkundige kennis? En kan een automatiseringsproject jou niet dynamisch genoeg zijn? Berry Promens Zevenaar zoekt een ervaren Engineer Industrial Automation!


Organisatie

Berry Bramblage is een toonaangevend kunststofverwerkend design- en engineeringbedrijf dat actief is in kunststofverpakkingen. Daarnaast richt Berry Bramlage zich op kunststoftoepassingen in andere markten. Berry Bramlage bestaat uit 130 productielocaties in 29 landen, heeft een sterke marktpositie en combineert innovatiekracht met een uitstekend serviceniveau.

Berry Promens Zevenaar is onderdeel van Berry Bramblage. Het telt ruim 300 medewerkers en is een gecertificeerd kunststof-spuitgietbedrijf. Berry Promens Zevenaar ontwikkelt en produceert met name voor de automotive industrie. Van kunststofkorreltjes maken ze dashboards en buitenbekleding van vrachtwagens voor klanten als Daimler, Volvo, Scania en Renault. Dit proces vindt plaats met behulp van gerobotiseerde spuitgietmachines. Berry Promens Zevenaar is een platte organisatie. Vrijwel alle medewerkers hebben een passie voor techniek, ze blijven zich continu inhoudelijk ontwikkelen en werken intensief samen. Een cultuur van aanpakken dus. Maar er heerst vooral een ontspannen en informele sfeer, met volop ruimte voor een lolletje.


Functie

Als engineer industriële automatisering maak je deel uit van een multidisciplinair projectteam en verzorg je de productieautomatisering. Hierbij krijg je de kans om je stempel te drukken op de automatiseringsprocessen en ben je in staat bestaande processen verder te verbeteren.

In jouw rol ben je een belangrijke partner voor de productieorganisatie, de technische dienst en de projectenorganisatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de manager mechanisatie/proces engineering.

Taken en verantwoordelijkheden:

– Je bent hét aanspreekpunt voor de interne klant als het gaat om automatiseringsvraagstukken.

– Je stuurt nieuwe automatiseringsprojecten aan en werkt samen met leveranciers naar een succesvolle implementatie van deze ontwikkelingen in de productieomgeving.

– Je bent op de hoogte van de (nieuwe) normen, richtlijnen, voorschriften, producttoepassingen en ontwikkelingen en past deze toe in de verschillende projecten.

– Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren en/of doorontwikkelen van bestaande installaties.

– Door gestructureerd te werken controleer je de implementaties qua voortgang, kwaliteit en kosten.

– Je documenteert de processen en procedures, leidt medewerkers op en bewaakt het implementatie- en validatietraject.


Functie-eisen

Je hebt…

>> een afgeronde hbo-/TU-opleiding elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde (een specialisatie in de richting industriële automatisering is een pre)

>> 5 à 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie met realisatie van projecten op het gebied van proces- of productieautomatisering

>> kennis van en ervaring in besturings- en mechanische techniek

>> een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift

>> goede communicatieve, schriftelijke en contactuele vaardigheden


Je bent…

>> een echte techneut

>> proactief en een teamplayer, maar kunt ook zelfstandig werken

>> openminded en staat open voor feedback en ideeën

>> een stevige persoonlijkheid met zeer goede communicatieve vaardigheden

>> in staat om projectmatig, kostenbewust en op gestructureerde wijze doelstellingen te realiseren

>> analytisch sterk en oplossingsgericht


Aanbod

– Een uitdagende en dynamische functie in een technische, innovatieve productieomgeving.

– Een sociale en informele werksfeer.

– Jaarcontract (daarna is een vast contract de insteek).

– Het salaris dat wordt geboden ligt aan de ervaring en leeftijd, maar ter indicatie zal dit tussen de € 3000,- en € 4.000,- bruto per maand (op basis van fulltime) liggen.

– 25 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid voor bijkopen van vakantiedagen.

– Een goed geregeld pensioen (je hoeft maar een relatief klein bedrag bij te dragen) en een collectieve zorgverzekering.

– Een reiskostenvergoeding tot € 150,- per maand. Bij zakelijke reiskosten huurt Berry Promens een auto voor je.


Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.


Sollicitatie

Heb je ruime ervaring als engineer industrial automation en voel je je thuis in een nuchtere, informele werksfeer, met korte lijntjes? Dan is deze mooie nieuwe baan misschien voor jou! Weet je niet of de vacature nog vacant is, dan kun je Monique ook altijd even bellen op 024-2060252. We kennen dit bedrijf op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.