Introductie

Heb jij mbo-4 administratie of een vergelijkbare opleiding afgerond of heb je veel affiniteit met cijfers en ben je leergierig? Wil jij veel leren en werken in een gezellig en zelfsturend team? Houd je van een informele en persoonlijke werksfeer met ruimte voor humor? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Bij E&R Administratie & Adviezen krijg je de kans om het vak te leren terwijl je samen met 6 collega’s de financiële administratieafdeling versterkt. Ontwikkel jezelf, werk met franchiseondernemingen in diverse branches en geniet van onze leuke teamactiviteiten, zoals samen sporten in een luxe sportschool! 


Organisatie

E&R Administratie & Adviezen is geen gewoon consultancybureau. Het is een stabiele, no-nonsense organisatie met passie voor cijfers, service en persoonlijke aandacht voor hun klanten. E&R bestaat al meer dan 22 jaar en telt 10 medewerkers en 2 eigenaren. Ze bieden innovatieve en passende oplossingen voor de dagelijkse bedrijfsvoering, waardoor onze klanten hun werk makkelijker, overzichtelijker en winstgevender kunnen maken. De klantengroepen bestaat voornamelijk uit franchiseorganisaties, aangevuld met lokale mkb’ers. Ze zijn aangesloten bij de NOAB, wat onze kwaliteit waarborgt. De ambitie is gericht op groei in kwaliteit, niet in het aantal medewerkers. Ze maken bewuste keuzes bij het aannemen van nieuwe klanten. Ze zijn een persoonlijk en gemakkelijk team om mee samen te werken, waarin iedereen de kans krijgt om te leren en als team te groeien. 


Functie

Als Financieel-administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand. Je voert de complete financiële administratie uit, verwerkt in- en verkoopfacturen, monitort bankmutaties en zorgt voor periodieke btw-aangiftes. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je klanten en begeleidt hen op het financiële vlak. Ook zorg je voor tussentijdse rapportages en speel je een adviserende rol. Jouw inzet is onmisbaar, want je klanten kunnen volledig focussen op hun onderneming zonder zich zorgen te maken over de financiële administratie.


Functie-eisen

Jij hebt…

>> Een afgeronde mbo-opleiding in de richting administratief/boekhouding/accountancy of veel affiniteit met cijfers en je bent leergierig;

>> Bij voorkeur relevante werkervaring;

>> Nauwkeurigheid en cijfermatig inzicht;

>> Kennis van geautomatiseerde systemen, zoals Yuki en Reeleezee (ervaring met Visionplanner en Infine is een pluspunt!);

>> Een sprankelende persoonlijkheid en een enthousiaste uitstraling.


Jij bent…

>> Klantgericht met goede communicatievaardigheden;

>> Inlevend, accuraat en betrouwbaar;

>> Iemand die initiatief neemt en van grapjes houdt;

>> Een teamspeler die zich zowel formeel als informeel goed kan bewegen.


Aanbod

> Een platte en informele organisatie met korte communicatielijnen;

> Een collegiale werkomgeving waar iedereen als sparringpartner kan fungeren;

> Een prima salaris, maximaal €3000,- bruto per maand;

> 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding à €0,21 per kilometer en vergoeding voor onkosten;

> Een aantrekkelijke studiekostenregeling en mogelijkheid tot doorgroeien;

> Flexibiliteit in werktijden, standaard van 08:30 tot 17:00 uur, maar parttime is bespreekbaar.


Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.


Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen deze organisatie op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.