Op zoek naar een baan die écht bij je past?

Ik ben kandidaat

__

Op zoek naar bevlogen medewerkers?

Ik ben opdrachtgever

Vind dé perfecte kandidaat met behulp van video

“Inmiddels werken wij bij Van Boxtel hoorwinkels al 8 jaar samen met Move on recruitment. De nauwe samenwerking maakt dat Move on recruitment weet hoe we werken en wat we belangrijk vinden. Dit levert keer op keer mensen op die echt goed bij Van Boxtel passen.”

Paul Vondenhoff

Directeur Van Boxtel hoorwinkels

“We besparen veel tijd, het contact met Move on is prettig en het belangrijkste: ze komen met uitstekende kandidaten. Dat heeft ons al twee fantastische medewerkers opgeleverd, met wie we heel blij zijn. We hopen dan ook nog lang (en duurzaam) samen te werken met Move on!”

Jeroen Remijnse & Bart Clement

Eigenaren Ecobit

“Het was geen makkelijke beslissing om de werving van onze franchisenemers uit te besteden. Want wat gaat het opleveren? Move on recruitment heeft ons al vier uitstekende tekstschrijvers opgeleverd. Ik beveel Move on recruitment dan ook van harte aan.”

Katja Graven

Directeur Het Nederlands Tekstbureau

“Ze namen niet alleen de complete werving en selectie uit handen, ze kwamen ook met een originele, unieke aanpak: het opnemen van een vacaturevideo. Hierin wisten ze de cultuur en sfeer bij ons op kantoor zo goed te vangen dat het al snel een uitstekende kandidaat opleverde.”

Alfred Gerrits

Eigenaar Financieel Adviesbureau Gerrits

Stuur GERUST een berichtje

Zoek je een nieuwe baan of medewerker? Of wil je gewoon iets vragen? We horen graag van je!