Kandidaten

Hebben wij jouw droombaan?

Bij Move on schuiven we niet met je cv en kijken liever naar de persoon daarachter. Naar jou, met je unieke talenten, mogelijkheden en ambities, maar ook je twijfels en onzekerheden.

Move on pakt het anders aan en zet graag een stapje extra voor je. Daarbij kijken we verder dan je functietitel of opleiding. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We maken graag kennis met je. Hoogstpersoonlijk.

 

Herkenbaar?

  • Je werk kost je energie in plaats van dat je er blij van wordt.
  • Je hebt een vast contract en durft niet te solliciteren, bang om je zekerheid te verliezen.
  • Je zoekt al lange tijd een nieuwe baan.
  • Je vindt het lastig om te ontdekken welke baan en organisatie écht bij je passen.
  • Je solliciteert heel veel, maar krijgt veel afwijzingen.
  • Je cv komt ergens op een stapel terecht, tussen al die andere sollicitaties.
  • Je voelt je niet serieus genomen, soms als je solliciteert ontvang je niet eens een reactie.

Wij helpen je graag uit deze ellende! 

 

 

“Door de vacaturevideo had ik thuis al een duidelijk beeld gekregen van het bedrijf en de betreffende afdeling. Omdat je de medewerkers ziet en hoort praten voelt het alsof je je ze al enigszins kent waardoor je extra goed voorbereid bent op het sollicitatiegesprek zelf. Deze baan past ontzettend goed bij mij. De automotive industrie, met moderne robot-automatisering en -assemblage projecten heb ik lang geambieerd. En wellicht nog belangrijker: het team waarin ik werk en ook de rest van het bedrijf voelt erg vertrouwd terwijl ik pas net begonnen ben.

Move on raad ik van harte aan vanwege de zeer professionele aanpak, snelle communicatie en goede ondersteuning. Ik werd goed voorbereid voor het sollicitatiegesprek, de benadering was erg persoonlijk en Move on richt zich echt op de best mogelijke match van bedrijf, afdeling en de kandidaat. De vacaturevideo heeft daarbij een grote meerwaarde!”

Oscar Willemsens

Industrial Automation Engineer, RPC Promens

“Bij jullie gaat het heel anders dan ik gewend ben van andere recruitmentbureau’s. Er werd eerst gekeken naar wat voor persoon ik ben, wat ik graag zou willen en wat mijn talenten zijn en daarna pas werd er naar de, door mij uitgekozen, functie gekeken of deze ook echt bij mij zou passen. Een sollicitatievideo en een gesprek later had ik mijn droombaan!”

Anke Pieck

Adviseur, Financieel adviesbureau Gerrits

Stuur GERUST een berichtje

Zoek je een nieuwe baan of medewerker? Of wil je gewoon iets vragen? We horen graag van je!