Introductie

Heb jij ervaring in de verkoop van keukens en wil je veel klantcontact? Krijg jij een kick van het ontwerpen van een keuken met de meest kwalitatieve materialen en meest moderne producten? Houd je van een informele en persoonlijke werksfeer waar ook regelmatig leuke dingen samen worden gedaan? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Ihre Küche is een keukenspecialist in het hoge segment. Ze zijn gevestigd in Kranenburg, op een paar autominuten van Nijmegen en 90% van de klanten zit in Nederland. 


Organisatie

Ihre Küche is een keukenspecialist in het hoge segment. Deze organisatie bestaat al meer dan 35 jaar en is een waar begrip in de keukenbranche. Het bedrijf wordt gerund door twee (Nederlandse) neven en er werken in totaal 12 mensen. Ihre Küche is gespecialiseerd in de design merken Next 125 en Schüller. Ze staan voor persoonlijke aandacht, een goed advies en een uitstekende service en ook de montage wordt in heel Nederland door de organisatie zelf gedaan. Ze zijn volop in ontwikkeling, hebben de mogelijkheden en ambities om nog flink te groeien. Werk je bij Ihre Küche dan werk in je een gemoedelijke sfeer en tussen collega’s met passie voor hun vak. 


Functie

Ihre Küche krijgt vanuit alle hoeken in Nederland offerteaanvragen en als keukenadviseur hoef je dan ook geen acquisitie te plegen. Je pakt een binnengekomen offerteaanvraag op, neemt contact op met de aanvrager en plant een eerste afspraak in. Deze afspraak zal plaatsvinden in de grote showroom in Kranenburg en zal ongeveer 3 uur in beslag nemen. In deze afspraak achterhaal je de wensen en mogelijkheden van de klant, waarna je daarna een op maat ontwerp voor de klant maakt. Je zorgt ervoor dat de klant het ontwerp en bijbehorende offerte binnen 7 dagen ontvangt. Na (online) overleg met de klant pas je waar nodig het ontwerp en/of de offerte nog aan. Gaat de klant akkoord? Dan wordt alles besteld en kunnen de monteurs ingepland worden om de nieuwe keuken te komen monteren. Klant zeer tevreden? Dan is je missie geslaagd.


Functie-eisen

Jij hebt…

>> Een afgeronde mbo-/hbo-opleiding in de richting commercie of retail;

>> Commerciële werkervaring in de keukenbranche;

>> Ervaring met KPS is een pluspunt;

>> Een rustige, nette persoonlijkheid met een enthousiaste uitstraling.


Jij bent…

>> Klantgericht met goede communicatievaardigheden;

>> Creatief en oplossingsgericht;

>> Een teamspeler die klaarstaat voor collega’s en plezier in het werk wil hebben;

>> Ambitieus en ziet kansen.


Aanbod

> Een platte organisatie met gemoedelijke sfeer;

> Een collegiale werkomgeving waar ook naast het werk regelmatig leuke dingen samen worden gedaan;

> Een prima salaris, denk aan ongeveer € 2500,- à € 3000,- netto per maand plus provisie per verkochte keuken;

> 25 vakantiedagen en 11 feestdagen en pensioenregeling;

> Mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien;

> Werktijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur. 


Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.


Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen deze organisatie op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.