Introductie

Ben jij een creatieve kok met passie voor zijn vak? Vind je het leuk om heel gevarieerd te koken? En draai jij je hand niet om voor het bereiden van maaltijden voor grote groepen gasten? En last but not least; wil je meestal op zon- en feestdagen vrij zijn? Ga dan aan de slag als kok bij Mereveld.


Organisatie

Mereveld bestaat al sinds 1938 en is een gezellig familiebedrijf waar kwaliteit centraal staat. Zij verzorgen zakelijke en particuliere evenementen, van congressen tot bruiloften. Het karakteristieke pand ligt dichtbij de ring van Utrecht en middenin het groen. Bij Mereveld staat kwaliteit centraal en ze blijven zich ook ontwikkelen. 

Het koksteam bestaat uit 4 collega’s. De werksfeer is gezellig, familiair, warm en betrokken. Elke dag wordt er met alle aanwezige collega’s koffie gedronken en staan collega’s voor elkaar klaar.


Functie

Als kok bij Mereveld heb je veel mogelijkheden qua koken; van koude buffetten, desserts en patisserie tot barbecue, walking of shared dinner, tot foodstands, Indonesisch buffet of maatwerk. Je levert een belangrijke bijdrage aan de menukaart door je creativiteit in te zetten en nieuwe recepten te bedenken of bestaande recepten aan te passen. Wil jij je specialiseren en/of cursussen volgen? Dat is zeker mogelijk. Je werkdag begint om 11:00 uur met een gezamenlijke pauze. Hierna starten jij en je collega’s met de voorbereidingen van de dag en je bent rond 21:00 uur meestal klaar. In de keuken wordt gewerkt met moderne apparatuur en is veel geautomatiseerd.


Functie-eisen

Je hebt…

>> een opleiding als kok afgerond

>> enkele jaren ervaring als kok in een goed bedrijf

>> passie voor je vak en wil kwaliteit leveren

>> een brede interesse qua koken


Je bent…

>> gemotiveerd en energiek

>> een vriendelijk en sociaal persoon

>> creatief

>> een kok die goed tegen hectiek kan

>> een kok die goede werk-privébalans wil

>> 32-38 uur per week beschikbaar (werktijden van 9 tot 18 uur en om de week op zaterdag van 09:30 tot 16:30 uur)

>> woonachtig in de regio Utrecht


Aanbod

Werken bij Mereveld:

> werken bij een gerenommeerde evenementenlocatie centraal gelegen middenin de natuur

> een afwisselende functie in een enthousiast team

> informele werkomgeving met korte lijnen

> het fulltime brutosalaris is maximaal € 3000,- per maand (geheel afhankelijk van leeftijd en ervaring)

> pensioenregeling

> reiskostenvergoeding

> feestdagen en op zondag meestal vrij


Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.


Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen deze organisatie op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.