Introductie

Wil jij een sleutelrol spelen in een dynamisch softwarebedrijf waarin jouw organisatorische vaardigheden van cruciaal belang zijn? Planon is op zoek naar een gedreven Contract Administrator om hun Global Orderdesk-team te versterken. Als jij enthousiast wordt van het beheren van processen en het leveren van uitstekende service aan klanten, dan is deze vacature iets voor jou!

Organisatie

Planon is een vooraanstaand softwarebedrijf met een focus op het verkopen en beheren van softwarelicenties voor hun wereldwijde klanten. De Global Orderdesk is het kloppende hart waar alle licentieactiviteiten plaatsvinden. Het team dat gedreven wordt door passie voor hun vak streeft naar continue groei en verbetering.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de branche, heeft Planon zich gevestigd als een betrouwbare partner voor organisaties over de hele wereld. De klanten van Planon vertrouwen op hen voor innovatieve oplossingen en uitstekende service en ze streven ernaar om aan die verwachtingen te voldoen en te overtreffen. Uiteraard vinden ze het belangrijk om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Functie

Als License Validator bij Planon speel je een cruciale rol in het beheren en valideren van licenties binnen het Global Orderdesk-team. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig vastleggen van licentiegegevens en het zorgen voor een up-to-date en compliant administratie. Daarnaast werk je samen met interne stakeholders om te zorgen voor een vlotte en efficiënte afhandeling van licentiegerelateerde activiteiten.

Met jouw sterke organisatorische vaardigheden en oog voor detail, draag je bij aan het succes van de licentieactiviteiten en help je ervoor te zorgen dat de klanten van Planon altijd de beste service ontvangen. Je hebt een proactieve houding en streeft naar continue verbetering, zodat ze hun processen kunnen optimaliseren en hun klanten nog beter van dienst kunnen zijn. In deze rol krijg je de kans om te werken in een dynamische en uitdagende omgeving, waar geen enkele dag hetzelfde is en waar je voortdurend wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Functie-eisen

Jij hebt…

>> Ervaring in een dynamische commerciële omgeving, bij voorkeur gerelateerd aan orderverwerking of contractbeheer.

>> Sterke administratieve vaardigheden en het vermogen om met deadlines te werken.

>> Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Engels als bij voorkeur in het Nederlands, Frans of Duits.

>> Een proactieve en gedreven houding, met een passie voor procesoptimalisatie en continue verbetering.

Jij bent…

>> Klantgericht en in staat om effectief te communiceren met interne en externe belanghebbenden.

>> Zelfstandig, maar ook een teamspeler die waarde hecht aan samenwerking.

>> Flexibel en veerkrachtig, met het vermogen om te gedijen in een dynamische werkomgeving.

>> Secuur en in staat om prioriteiten te stellen om deadlines te halen.

>> 28 uur per week beschikbaar

Aanbod

  • Een platte organisatiestructuur met een informele en collegiale werksfeer.

  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, met ruimte voor groei binnen het bedrijf.

  • Een competitief salaris tussen €2900 en €4564,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring en vaardigheden.

  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om hybride te werken.

  • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief vakantiedagen, pensioenregeling en feestdagen.

Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen deze organisatie op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.