Introductie

Ben jij een daadkrachtige, ondernemende manager met een natuurlijke focus op cliënt- en medewerkerstevredenheid? Heb je affiniteit met ouderen en wil je werken aan teamontwikkeling en kwaliteitsverhoging? Wil jij je ervoor inzetten dat ouderen persoonlijke zorg verdienen en zelf kiezen hoe ze wonen? Dan is de functie van Locatiemanager bij Korian Nederland dé ideale kans voor jou!


Organisatie

Korian Nederland, onderdeel van de beursgenoteerde Clariane Groep, is een missie- en waardegedreven organisatie die hoogwaardige zorg, welzijn en ondersteuning biedt aan ouderen en kwetsbare mensen. Met ruim 1800 gedreven professionals streven we dagelijks naar persoonlijke en premium service vanuit de Positive Care visie. De Zorgvilla en residentie Zypendaal vallen onder het label Rosorum. Dit label staat voor excellente zorg en persoonlijke aandacht.


Functie

Als Locatiemanager ben jij de integrale verantwoordelijke voor de bedrijfsvoering en het zorgteam van ca. 33 medewerkers. Jouw leiderschap en enthousiasme vormen de drijvende kracht achter de modernisering van de cultuur van het zorgteam. Je bouwt aan sterke relaties met (toekomstige) bewoners, hun naasten, en verschillende stakeholders zoals medezeggenschapraad en cliëntenraad. Je rapporteert over kwaliteit van zorg en dienstverlening, bewonerstevredenheid, medewerkerstevredenheid, bezettingsgraad en financiën. Daarnaast krijg je ruimte voor eigen inbreng en werk je aan verbetervoorstellen en innovaties op sociaal en technologisch vlak.


Functie-eisen

Jij hebt:

>> Een afgeronde hbo-opleiding of hbo werk- en denkniveau aangevuld met een managementopleiding op tenminste hbo-niveau.

>> Minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring op zowel operationeel als tactisch niveau.

>> Aantoonbare affiniteit met ouderen en bij voorkeur werkervaring in de ouderenzorg.

>> Een relevant netwerk in de regio is een plus.


Jij bent:

>> Een daadkrachtige, ondernemende manager die teams in beweging krijgt.

>> Gericht op cliënt- en medewerkerstevredenheid en gaat altijd voor kwaliteit van zorg.

>> Enthousiast, verbindend en resultaatgericht.

>> Ervaren in hospitality en comfortabel met de commerciële kant van je rol.


Aanbod

Korian biedt een jaarcontract voor 32-36 uur per week met de intentie tot een langdurige samenwerking. Het salaris in FWG 60 conform cao VVT met een maximum van € 5.456,77 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantietoeslag, 8,33 % eindejaarsuitkering, pensioenfonds Zorg & Welzijn en collectiviteitskorting op verzekeringen. Korian Benefits at Work biedt flinke kortingen op o.a. mode, elektronica en dagjes uit. Verder zijn er volop ontwikkel-, trainings- en opleidingsmogelijkheden, nationaal en internationaal, en kansen om door te groeien binnen de (groeiende) organisatie. Je ontvangt een laptop voor de uitvoering van je werkzaamheden en kunt gebruik maken van de telefoonregeling “bring your own device”.

Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.


Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. Ben je enthousiast over de functie en organisatie maar wil je op een andere locatie werken? Neem dan ook zeker contact op, want Korian heeft 53 locaties in Nederland en heeft hierdoor ook mogelijkheden elders in het land.