Introductie

Leef jij je marketingtalent en -ideeën graag uit bij een innovatief en internationaal georiënteerd bedrijf? Heb je een vlotte pen en ervaring bij een B2B-bedrijf, bij voorkeur in de text-to-speech- of game-industrie? Readspeaker is ready to hire!


Organisatie

ReadSpeaker is een wereldwijde tekst-naar-spraakspecialist en biedt tientallen talen en levensechte stemmen. Door de inzet van zelfontwikkelde, toonaangevende technologie behoren deze synthetische stemmen tot de meest natuurlijke op de markt. Met behulp van de nieuwste generatie Deep Neural Network (DNN)-technologie garandeert ReadSpeaker de hoogst haalbare kwaliteit.

ReadSpeaker, een dochterbedrijf van de Memory Disk Division (MD) van het HOYA-concern, is gevestigd in 15 landen en levert aan meer dan 10.000 klanten in 65 landen zowel SaaS- als licentieproducten, waarvoor alle state-of-the-art technologieën van HOYA (NeoSpeech, Voiceware, VoiceText en rSpeak) worden ingezet. Een breed scala aan volledige TTS-oplossingen voor verschillende kanalen, platformen en apparaten in meerdere industrieën en sectoren waarmee ReadSpeaker bedrijven en organisaties een stem biedt voor on- en offline content, embedded-, server- en desktopoplossingen, spraakproductie en meer.

Met meer dan 20 jaar ervaring loopt het team van ReadSpeaker experts voorop in tekst-naar-spraak. ReadSpeaker: Pioneering Voice Technology. Meer weten over dit mooie bedrijf? Kijk dan op https://www.readspeaker.com/nl/


Functie

Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor onder andere event marketing en social media voor met name Nederland, Engeland, Frankrijk en Duitsland.

Taken en verantwoordelijkheden:

– plannen, organiseren en bijwonen van beurzen en andere evenementen (incl. budgettering)

– marketingmaterialen bedenken en uitwerken (brochures, video’s, beursmateriaal)

– uitvoeren van marktonderzoek in samenwerking met de sales-afdeling

– evalueren van elk event en verbetervoorstellen uitwerken

– opbouwen en beheren van socialmedia-accounts (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Pinterest, Snapchat, Instagram, Vine etc.)

– deelnemen aan relevante online discussies om ReadSpeaker onder de aandacht te brengen

– uitvoeren en analyseren van sociale promoties en campagnes

– kennis delen via artikelen, webinars en andere online content


Functie-eisen

Je hebt…

>> hbo/wo werk- en denkniveau

>> minimaal 1 tot 2 jaar allround marketingervaring, bij voorkeur in de B2B-softwarebranche (gaming industry is een pre)

>> oneindig veel marketingideeën

>> een vlotte en feilloze pen in het Nederlands en Engels

>> ervaring met het plannen van evenementen, inclusief coördinatie met sprekers en leveranciers

>> ervaring met SalesForce, HubSpot, Adobe Creative Suite is een pre


Je bent…

>> een uitstekende communicator met veel oog voor detail

>> een contentcreator van hoog niveau, zowel in het Nederlands als Engels

>> creatief en analytisch

>> fulltime beschikbaar

>> woonachtig op maximaal 45 minuten reisafstand van Driebergen


Aanbod

Werken bij ReadSpeaker:

> je verkoopt de beste producten, die de branche te bieden heeft

> werken bij een innovatief bedrijf

> een interessante, afwisselende functie

> eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid

> professionele en gemotiveerde collega’s

> een niet-hiërarchische structuur en open cultuur

Bij ReadSpeaker leren we je alles wat je nodig hebt en krijg je veel vrijheid. Daarom is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken, waarbij je natuurlijk goed wordt begeleid. De salarisindicatie is € 2400,- tot € 2600,- bruto op basis van 40 uur per week. Verder is er een bonusregeling en krijg je 8% vakantiegeld en 22 vakantiedagen per jaar. Je komt terecht in een leuk team met ruim 20 enthousiaste collega’s in Driebergen met verschillende achtergronden en vakgebieden. Ze maken je wegwijs en zorgen ervoor dat je je gelijk thuis voelt. Daarnaast werk je samen met zo’n 180 andere collega’s verspreid over de hele wereld.


Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612

Sollicitatie

Heb je ervaring als B2B-marketeer in een (internationale) softwareomgeving? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen dit bedrijf op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.