Introductie

Heb jij ervaringin de bediening in de horeca of evenementenbranche? Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat de gasten een onvergetelijke bruiloft of evenement hebben? Ben jij representatief en communicatief sterk? En wil je werken bij een toplocatie in Utrecht? Ga dan aan de slag als medewerker bediening bij Mereveld.


Organisatie

Mereveld bestaat al sinds 1938 en is een gezellig familiebedrijf waar kwaliteit centraal staat. Zij verzorgen zakelijke en particuliere evenementen, van congressen tot bruiloften. Het karakteristieke pand ligt dichtbij de ring van Utrecht en middenin het groen. Bij Mereveld staat kwaliteit centraal en ze blijven zich ook ontwikkelen. 

De werksfeer is gezellig, familiair, warm en betrokken. Elke dag wordt er met alle aanwezige collega’s koffie gedronken en staan collega’s voor elkaar klaar.


Functie

Als bedieningsmedewerker bij Mereveld kom je te werken in de banqueting waar particuliere en zakelijke bijeenkomsten worden verzorgd. Je bent het gezicht van Mereveld en gaat runnen of draait de bardienst; net wat bij jou het beste past. Het runnen bestaat uit het serveren van eten en drinken en het leegruimen van de tafels. Als je bardienst draait dan maak je achter de bar drankjes; van koffie tot cocktails, van frisdrank tot speciaalbiertjes. Het rooster wordt drie weken vooruit gemaakt. Mede door jouw inzet hebben de gasten een gezellig en gastvrij verblijf. 


Functie-eisen

Je hebt…

>> ervaring in banqueting in de horeca of evenementenbranche

>> passie voor je vak en straalt dit uit


Je bent…

>> representatief

>> gemotiveerd

>> een vriendelijk en sociaal persoon

>> een aanpakker

>> aantal uur per week is bespreekbaar (tussen 16 en 38 uur)

>> woonachtig in de regio Utrecht


Aanbod

Werken bij Mereveld:

> werken bij een gerenommeerde evenementenlocatie centraal gelegen middenin de natuur

> een afwisselende functie in een enthousiast team

> informele werkomgeving met korte lijnen

> ontwikkelingsmogelijkheden

> het fulltime brutosalaris is maximaal € 2500,- per maand (geheel afhankelijk van leeftijd en ervaring)

> pensioenregeling

> reiskostenvergoeding


Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.


Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen deze organisatie op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.