Introductie

Wil jij ervoor zorgen dat de klant een onvergetelijke bruiloft of bijzonder evenement heeft? Krijg jij energie van veel klantcontact en multitasken? Wil jij werken bij een zeer gerenommeerde evenementenlocatie waar een informele sfeer heerst? Ga dan aan de slag als Medewerker sales reserveringen bij Mereveld.

 

Organisatie

Mereveld bestaat al sinds 1938 en is een gezellig familiebedrijf waar kwaliteit centraal staat. Zij verzorgen zakelijke en particuliere evenementen, van congressen tot bruiloften. Het karakteristieke pand ligt dichtbij de ring van Utrecht en middenin het groen. Bij Mereveld staat kwaliteit centraal en ze blijven zich ook ontwikkelen. 

Het sales reserveringenteam bestaat uit 3 collega’s. De werksfeer is gezellig, familiair, warm en betrokken. Elke dag wordt er met alle aanwezige collega’s koffie gedronken en staan collega’s voor elkaar klaar.

 

Functie

Als Medewerker sales reserveringen ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten voor het aanvragen van offertes, bevestigen van afspraken en het informeren van uitvoerende afdelingen over bijzonderheden. Je informeert en adviseert klanten en verzorgt rondleidingen. Je hebt dagelijks contact met nieuwe en bestaande klanten via face-to-face, telefonisch en e-mail en je verwerkt de boekingen in het reserveringssysteem Smart Event Manager. Je legt en onderhoudt zelfstandig contacten met bestaande en potentiële relaties. Je huurt diensten/faciliteiten in voor opdrachtgevers en helpt mee met het onderhouden van social media. Ook leg je samen met je collega’s contact met potentiële relaties op open dagen en beurzen.

Als Medewerker Sales Reserveringen bij Mereveld ben je een multitasker die een uitdaging ziet in het dagelijks enthousiast maken van klanten en het verzorgen van een onvergetelijke bruiloft of bijzonder evenement. Je bent een aanpakker die het visitekaartje van Mereveld is en zich thuis voelt in een informele horeca-organisatie.

 

Functie-eisen

Je hebt…

>> een opleiding zoals Hotelschool (HHS of MHS) of Hogeschool voor Toerisme

>> enkele jaren ervaring in een sales-functie in de horeca- of evenementenbranche

>> uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden

>> een accurate manier van werken

>> ervaring met computersystemen

 

Je bent…

>> enthousiast en een open persoon

>> prestatie- en oplossingsgericht

>> een representatief persoon met overtuigingskracht

>> het visitekaartje van Mereveld die rust en vertrouwen uitstraalt

>> een aanpakker die houdt van multitasken

>> 32-38 uur per week beschikbaar (werktijden van 9 tot 18 uur en om de week op zaterdag van 09:30 tot 16:30 uur)

>> woonachtig op maximaal 45 minuten reistijd

 

Aanbod

Werken bij Mereveld:

> werken bij een gerenommeerde evenementenlocatie centraal gelegen middenin de natuur

> een dynamische functie in een enthousiast team

> informele werkomgeving met korte lijnen

> het fulltime brutosalaris ligt tussen € 2800,- en € 3400,- per maand (geheel afhankelijk van leeftijd en ervaring)

> pensioenregeling

> reiskostenvergoeding

 

Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.

 

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen deze organisatie op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.