Introduction

Ben jij een softwareontwikkelaar met een passie voor creatieve oplossingen? Iemand die de verwachtingen van bedrijven en hun medewerkers niet alleen waarmaakt, maar liefst zelfs overtreft? En kun je je goed inleven in de bedrijfsprocessen van klanten en verplaatsen in de eindgebruiker? Team Koppelingen van Ecobit Software is op zoek naar een gedreven softwareontwikkelaar met de nodige ervaring.

Organization

Over Ecobit

Ecobit is gevestigd in Nijmegen en maakt software voor bedrijven. Naast maatwerk bieden ze diverse standaardproducten aan. En vanuit maatwerk ontwikkelen ze weer nieuwe standaardproducten. De specialismen bij Ecobit zijn verdeeld over vier teams: Koppelingen, OCR, Webapplicaties en Security. Hun 250 klanten bevinden zich door heel het land, opereren in uiteenlopende branches en variëren in grootte: van mkb-bedrijven tot multinationals. Het team van Ecobit hecht veel belang aan duurzaamheid. En dat laten ze terugkomen in hun manier van werken. Zo ontvang je een Fairphone als zakelijke mobiel. Daarnaast ga je zoveel mogelijk met het openbaar vervoer naar klanten. Ook steunt Ecobit regelmatig goede doelen in de regio, waaronder het Ronald McDonald Huis Nijmegen. Zelf krijg je een jaarlijks sponsorbudget dat je mag besteden aan een maatschappelijk of goed doel in jouw persoonlijke omgeving, zoals een sportvereniging of ANBI-stichting waarbij je betrokken bent. Als nationaal opererend bedrijf heeft Ecobit een groot netwerk. Nationaal met diverse organisaties en zelfstandig consultants, waar professioneel met elkaar wordt gewerkt. In de regio Arnhem/Nijmegen is Ecobit een van de drijvende krachten achter ICT Netwerk Nijmegen, waarmee ze diverse ICT-gerelateerde evenementen organiseren. Daarnaast zijn ze lid van de Business Breakfast Cub van het Ronald McDonald Huis en vind je het Ecobit-team regelmatig bij evenementen van Nijmegen Business en Arnhem Business.

Function

Wat ga je doen?

Ecobit is op zoek naar iemand die geniet van het afleveren van een uitstekend resultaat. Je moet zelfstandig kunnen werken, in rechtstreeks contact met klanten. Samen met betrokken partijen maak je een (technisch) ontwerp en voer je de opdracht op projectbasis uit. Als lid van Team Koppelingen werk en overleg je samen met andere ontwikkelaars van Ecobit om voor klanten projecten uit te voeren en standaardproducten op te zetten en door te ontwikkelen. Taken zijn o.a.:

– Klanten adviseren over mogelijke oplossingen voor het koppelen van systemen

– Met de klant en andere betrokken partijen een (technisch) ontwerp van de aangeboden oplossing opstellen.

– Ontwikkelen van koppelingsapplicaties in C# .NET

– Standaard (koppelings)producten van Ecobit (door)ontwikkelen

Requirements

Je hebt

>> een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting Informatica/ICT

>> minimaal 6 jaar ervaring met programmeren in C# .NET

>> ervaring met SOAP/XML en/of REST/SJON

>> affiniteit met duurzaamheid

>> ervaring met projectmatig werken en werken in teams

>> een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal

>> zin om ook je eigen ideeën te ontwikkelen en in te brengen


Je bent

>> communicatief vaardig

>> iemand die goed zelfstandig kan werken

>> iemand die zich goed kan inleven in de bedrijfsprocessen van klanten

>> iemand die zich goed kan verplaatsen in de eindgebruiker

>> ambitieus, leergierig en precies

>> beschikbaar tussen de 32 en 40 uur per week

>> woonachtig in de regio Arnhem-Nijmegen, of bereid te verhuizen

Offer

Het aanbod

In dit gedreven bedrijf hangt een fijne, informele werksfeer. Het is en blijft een platte organisatie waar altijd ruimte is voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Je kunt uitgaan van een aantrekkelijk salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals mogelijk een elektrische fiets van de zaak. Na een tijdelijk contract wil Ecobit direct uitkijken naar een vaste aanstelling.

Information

Wil je meer weten, neem dan direct contact met ons op via 024-2060252 of bel Monique op 06-28616612.

Application

Enthousiast geworden?

Ben je goed met software én met mensen? Vind jij het geweldig om niet-techneuten te helpen hun werk makkelijker te maken door hun softwareprogramma’s aan te passen of aan te vullen? Wil jij leren hun wensen te vertalen naar programmeertaal? Dan is deze mooie nieuwe baan voor jou!Weet je niet of de vacature nog vacant is, dan kun je Monique ook altijd even bellen op 024-2060252, want ze zullen de komende tijd meerdere vacatures hebben. We kennen dit bedrijf op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.