Introductie

Is online marketing echt jouw ding? En werk je graag voor een mooi en maatschappelijk betrokken bedrijf? Met producten die het verschil maken voor mensen? Voor een internationale retailorganisatie in medische hulpmiddelen zoeken we een allround online marketeer!


Organisatie

Deze internationale retailorganisatie in medische hulpmiddelen staat in de branche hoog aangeschreven. Ze bieden kwalitatieve producten en persoonlijke zorg. Het is een erg solide organisatie die al tientallen jaren bestaat en landelijke dekking heeft. Er is weinig verloop in personeel en er heerst een gedreven, informele, persoonlijke sfeer.Functie

Als online marketeer ben je dagelijks bezig met de creatie van content (tekst en beeld), owned media, paid en social media. Kortom, een veelzijdige job waarin een beroep wordt gedaan op je schrijftalent, online marketingkennis, initiatief en creativiteit.

Taken:

– Schrijven van online content

– Beeldcreatie

– Website-beheer

– Socialmedia-beheer

– Paid media-campagnes


Functie-eisen

Jij bent…

>> creatief en enthousiasmerend

>> pragmatisch

>> woonachtig in de regio Waardenburg

>> 4 à 5 dagen per week beschikbaar


Jij hebt…

>> hbo werk- en denkniveau

>> minimaal 1 jaar relevante werkervaring (mag in de vorm van een stage zijn)

>> kennis van online marketing en social media

>> kennis en ervaring op het gebied van copywriting (short en long copy), SEO en SEA

>> een uitstekende schrijfvaardigheid (zowel in het Nederlands als Engels)


Aanbod

De organisatie biedt je een aantrekkelijke en afwisselende functie. Je maakt deel uit van een enthousiast marketingteam met een informele werksfeer. Bij de start krijg je een jaarcontract van 32 of 40 uur en een gedegen inwerkperiode. Het salaris ligt tussen € 2300,- en € 2700,- bruto per maand (op basis van 40 uur, uiteraard afhankelijk van je leeftijd en ervaring) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612


Sollicitatie

Ben jij de creatieve allround online marketeer die deze mooie organisatie nodig heeft? Stuur dan je cv en motivatie naar Monique Veldhoen: monique@moveonrecruitment.nl.