Opdrachtgevers

Mogen we voor jou hearthunten?

We zijn geen headhunters, maar hearthunters. Je baan is namelijk zo belangrijk voor je levensgeluk, dat kun je niet aan het toeval overlaten. Aan de andere kant is het voor werkgevers een verademing wanneer zij met mensen werken die hun werk als droombaan zien. Dit zijn de mensen die als ambassadeurs voor het bedrijf optreden naar (toekomstige) klanten en medewerkers.

Bij Move on recruitment werken we met bedrijven waar we zelf ook graag zouden willen werken. Aan de andere kant werken we met professionals die we ook zelf graag in dienst zouden nemen. Daarbij heeft Move on recruitment de unieke combinatie van recruitment, assessments en arbeidsmarketing in huis. Zo kunnen we door middel van werving en selectie, het afnemen van assessments en met de slimme technieken van de online marketing de mooiste banen en mensen vinden.

Herkenbaar?
 • Binnen een paar minuten met een sollicitant merk je soms al ‘dit is niet wat ik zoek’.
 • Je hebt eigenlijk helemaal geen tijd om je bezig te houden met het hele werving een selectieproces.
 • Je zoekt al lange tijd een nieuwe medewerker.
 • Je vindt het lastig om de juiste mensen te vinden die écht bij het bedrijf passen.
 • Er komen weinig reacties op je vacature.
 • Je mist bepaalde energie en intrinsieke motivatie bij sollicanten.
 • Je vraagt je af wat een marktconform salaris is voor je nieuwe medewerker.

Wij nemen het graag van je over! 

Offerte aanvragen

Geslacht*

Interesse*

6 + 13 =

assessments

Een assessment is een psychologisch wetenschappelijk onderzoek om te kijken of iemand geschikt is voor een bepaalde functie. Een assessment kan bestaan uit tests, vragenlijsten, rollenspelen en interviews.

uitzenden

Uitzenden via ons betekent dat jouw organisatie talent meteen kan inzetten wanneer jullie het nodig hebben. Geen gedoe met vacatures, sollicitaties of gesprekken voeren. Jullie vertellen ons wat jullie zoeken en wij zorgen snel voor de juiste kandidaat. 

payrolling

Breng de verloning van jullie medewerkers onder bij ons. Wij treden op als juridisch werkgever en regelen alle administratie rond het dienstverband. Onze backoffice is NEN4400-1- en VCU- gecertificeerd, ABU-lid en geregistreerd bij de SNA. 

Werving en selectie

 

Op zoek naar een vaste medewerker die jullie zelf in dienst willen nemen? Wij helpen jullie graag met de werving en selectie van jullie medewerkers. Aan de hand van een functieprofiel dat we samen opstellen, starten wij de werving. We voeren de voorselectie uit, zodat we alleen geschikte eindkandidaten aan jullie voorstellen. Alle kandidaten die we introduceren hebben we uiteraard face-to-face gesproken. Zit de kandidaat waarnaar jullie zoeken ertussen? Dan treedt hij of zij direct bij jullie in dienst en betalen jullie ons een fee voor de geleverde dienst. Zit jullie ideale kandidaat er niet tussen? Dan zijn jullie ons niets verschuldigd.

Voordelen van werving en selectie
 • Bemiddeling voor vaste banen
 • Alle zorgen uit handen genomen
 • Jullie besparen tijd en kosten
 • Jullie maken gebruik van professionele recruiters
 • Expertise in verschillende branches
 • No cure, no pay
No cure, no pay

Bij werving- en selectieopdrachten werken we altijd volgens het principe ‘no cure, no pay’. Geen resultaat? Geen kosten. Jullie betalen ons dus alleen als we ons werk goed doen en onze kandidaat daadwerkelijk een arbeidsovereenkomst met jullie aangaat. Stopt de kandidaat binnen de gestelde proeftijd? Dan vinden wij kosteloos een nieuwe kandidaat.

Langere proeftijd mogelijk

Willen jullie een medewerker eerst goed leren kennen voordat jullie hem of haar een vast contract aanbieden? Wij kunnen geworven kandidaten tot maximaal 5,5 jaar eerst bij jullie detacheren voordat jullie een contract voor onbepaalde tijd aanbieden.

vacaturevideo

Waarom een vacaturevideo?

Het vinden van een kandidaat is al lastig. Als er dan een kandidaat op gesprek komt die totaal niet bij het bedrijf blijkt te passen is dat erg jammer. Een vacaturevideo voorkomt dit probleem.

Door middel van een vacaturevideo kan een kijkje worden gegeven in de keuken van je bedrijf en krijgen kandidaten een geweldig beeld van de organisatie. Wie worden zijn of haar collega’s en is er een formele of een informele sfeer? Hebben jullie de beste vrijdagmiddagborrel van de omgeving? Maak de kandidaat enthousiast nog voor deze op bezoek komt!

Voordelen op een rij

1) alleen gemotiveerde kandidaten op gesprek
2) vind vele malen sneller kandidaten
3) eigen medewerkers raken ook betrokken en enthousiast
4) employer branding en naamsbekendheid
5) gemakkelijk te delen op social media kanalen

“Inmiddels werken wij bij Van Boxtel hoorwinkels al 8 jaar samen met Move on recruitment. De nauwe samenwerking maakt dat ze weten hoe we werken en wat we belangrijk vinden. Dit levert keer op keer mensen op die echt goed bij Van Boxtel passen. Move on kwam dit jaar met het idee om een vacaturevideo te maken. De video is gemaakt zodat audiciens niet alleen kunnen lezen, maar ook kunnen zien en horen hoe het is om bij ons te werken. Een goed idee, zo blijkt. We hebben het afgelopen half jaar een aantal nieuwe collega-audiciens mogen verwelkomen.” 

Paul Vondenhoff

CEO , Van Boxtel hoorwinkels

“Het was geen makkelijke beslissing om de werving van onze franchisenemers uit te besteden. Monique neemt de hele beginprocedure op zich en dat scheelt veel tijd. Ze reageert altijd snel en goed en de reacties van de aangesloten franchisenemers waren lovend. Iedereen was te spreken over de gedegen aanpak; Monique neemt echt de tijd om onze kandidaten te leren kennen. Dat heeft ons in tweeënhalf jaar tijd al vier uitstekende tekstschrijvers opgeleverd. Ik beveel Move on dan ook van harte aan: ik heb er mooie kandidaten aan overgehouden.”

Katja Graven

Directeur , Het Nederlands Tekstbureau

Outplacement

Move on naar werk(elijk) geluk

We gaan voor niets minder dan de gouden match. Zowel voor de werkgever als voor de werknemer! Er zijn genoeg zaken in het leven waar we geen invloed op hebben, dus wat je wel kunt beïnvloeden moet je ook oppakken. Zo besteed je zoveel van je wakkere leven op je werk, dat we willen dat die tijd dan ook rechtstreeks bijdraagt aan je levensgeluk. En dat dit mogelijk is, hebben we al acht jaar lang, keer op keer bewezen. Het is geen ‘geluk’ dat we telkens de gouden match vinden, het is onze missie.

 

Werkwijze 

Daarom doen we niet aan headhunting, maar aan hearthunting. Daarom bemiddelen we alleen voor werknemers, die we zelf ook zouden willen aannemen. En we werven ook alleen voor werkgevers waar we zelf voor zouden willen werken.

 

Arbeidsmarketing

De combinatie van recruitment en marketing maakt die gouden match mogelijk. Enerzijds door de echte ‘why’ bij mensen naar boven te krijgen (zowel bij de werkgever als bij de werknemer) en deze te vertalen naar een marketingwaardige profielbeschrijving. Anderzijds door online marketingtechnieken toe te passen die ervoor zorgen dat de mensen voor de gouden match elkaar op het netvlies krijgen.

 

Let’s move on

Wanneer een functie of werkgever niet meer aansluit bij de behoeften, kennis en kunde van een werknemer, dan is het zaak zo snel mogelijk verder te gaan naar een nieuwe situatie. Een situatie waarbij werkgever en werknemer zo blij zijn met elkaar dat ze beiden elke met het grootste plezier en bruisende energie elke dag naar het werk gaan.

Wij weten hoe moeilijk het is om als werknemer, maar ook als werkgever stappen te zetten richting verwijdering. Daarom richten wij ons juist op de nieuwe deuren die opengaan, zodat de deur achter jullie op een rustige, prettige manier wordt gesloten.

 

Voordelen outplacementtraject

Uw werknemer heeft:

1. inzicht in eigen talenten en competenties;

2. een heldere beschrijving van het eigen kunnen, de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en de eigen wensen;

3. weer vertrouwen in eigen kunnen;

4. eisen voor een succesvolle nieuwe aanstelling in kaart gebracht;

5. een duidelijke, persoonlijke pitch die terugkomt op het cv, motivatiebrief, op LinkedIn en tijdens de sollicitatiegesprekken;

6. zijn/haar online en offline netwerk ingeschakeld voor het vinden van de gouden match;

7. een up-to-date LinkedIn-profiel;

8. een up-to-date, gestyled cv;

9. kwalitatief hoogwaardige sollicitaties en uitnodigingen verstuurd;

10. sneller resultaat door efficiënt solliciteren : alleen op de juiste functies, bij de juiste organisaties;

11. doorzettingsvermogen tijdens het sollicitatieproces;

12. optimale ondersteuning zodat hij/zij op heel korte termijn een nieuwe passende aanstelling heeft gevonden.

Assessments

Is iemand geschikt voor de functie?

Een assessment is een psychologisch wetenschappelijk onderzoek om te kijken of iemand geschikt is voor een bepaalde functie. Een assessment kan bestaan uit tests, vragenlijsten, rollenspelen en interviews.

Voordelen van assessments

Je hebt een paar positieve gesprekken met een uitstekende kandidaat achter de rug. Natuurlijk wil je als potentiële werkgever niet over één nacht ijs gaan. Is hij of zij echt geschikt voor die stevige job? Een selectie-assessment geeft een goed beeld van de kennis, vaardigheden en karaktereigenschappen van een kandidaat. We zetten het graag in, zeker voor hogere functies. Maar ook voor werkzoekenden is het een interessant instrument. Zo biedt een assessment een groter zelfinzicht en meer kans op een goede match op de langere termijn.

uitzenden

Move on naar werk(elijk) geluk

Bij uitzenden stellen wij personeel ter beschikking aan jullie als opdrachtgever. Dat gebeurt op flexibele basis tegen een afgesproken tarief. Jullie bepalen wanneer en hoe lang jullie iemand nodig hebben. Er kunnen veel redenen zijn om flexibel personeel in te zetten. Bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes, bij piekbelasting of bij een onverwachte ziekmelding. Uitzenden is een prima manier om in een plotselinge personeelsbehoefte te voorzien. Wij regelen snel een gemotiveerde kracht voor jullie, zonder de lasten en risico’s van het werkgeverschap.

Poolmanagement

Werken jullie met een flexibele schil van uitzendkrachten en fluctueert jullie personeelsbehoefte? Wij creëren een pool van ingewerkte uitzendkrachten die jullie op afroep kunnen inzetten om pieken en ziekteverzuim op te vangen. We binden de flexwerkers voor langere tijd aan jullie organisatie, zodat kennis, ervaring en productiviteit behouden blijven. Jullie continuïteit waarborgen kan dus met minder vast personeel. Zo hebben jullie geen structurele overbezetting meer nodig!

 

Voordelen van uitzenden
 • Wij verzorgen de gehele werving en (voor)selectie
 • Wij bieden snelle inzet van (flexibele) gemotiveerde medewerkers
 • Wij bieden vervanging in geval van ziekte
 • Jullie ontvangen alleen een factuur over de daadwerkelijk gewerkte uren
 • Wij betalen de salarissen wekelijks, vierwekelijks of maandelijks uit
 • Wij dragen alle werkgeversverplichtingen en -risico’s
 • Jullie lopen geen ziekte- en leeglooprisico’s
 • Wij werken 100% digitaal (geen papieren meer!)

Payrolling

Bij payrolling nemen wij alle administratieve verplichtingen, rompslomp en risico’s van het werkgeverschap deskundig uit handen. Dat betekent: gemak, flexibiliteit, zekerheid, collectieve voordelen én minder risico. Jullie werven zelf jullie eigen medewerkers en melden ze bij ons aan. Vanaf dan verzorgen wij alles. Jullie hoeven alleen nog maar de gewerkte uren door te geven. Zo makkelijk is payrolling!

Voordelen van payroll voor opdrachtgevers
 • Geen salarisadministratie bijhouden
 • Geen werkgeversrisico’s
 • Uitbetaling van salarissen wordt door ons verzorgd
 • Jullie zorgen zelf voor werving en selectie van jullie medewerkers
 • Jullie ontvangen geen factuur bij ziekte, maar wij betalen de werknemer wel door

 

Voordelen van payroll voor werknemers
 • Arbeidsovereenkomst conform de ABU CAO
 • Afgestemd op CAO van het bedrijf waar de medewerker werkt
 • Wekelijkse stipte loonbetaling
 • Pensioenregeling
 • Loondoorbetaling bij arbeidsongeschiktheid (slechts één wachtdag)
 • Sociaal verzekerd: je bouwt WW-rechten op
 • Eenvoudige digitale urenregistratie
 • Duidelijke loonstrook met vermelding van loon en reserveringen
 • Jaaropgave
 • Ondersteuning bij ziekte en re-integratie
 • Helpdesk voor vragen
Bel mij terug

Stuur GERUST een berichtje

Zoek je een nieuwe baan of medewerker? Of wil je gewoon iets vragen? We horen graag van je!