Introductie

Schrijf jij Kwaliteit met hoofdletter K? En maak je graag het verschil in een innovatief en technisch productiebedrijf? Voor Berry Promens in Zevenaar zijn we op zoek naar een Quality Engineer!


Organisatie

Berry Bramblage is een toonaangevend kunststofverwerkend design- en engineeringbedrijf dat actief is in kunststofverpakkingen. Daarnaast richt Berry Bramlage zich op kunststoftoepassingen in andere markten. Berry Bramlage bestaat uit 130 productielocaties in 29 landen, heeft een sterke marktpositie en combineert innovatiekracht met een uitstekend serviceniveau.

Berry Promens Zevenaar is onderdeel van Berry Bramblage. Het telt ruim 300 medewerkers en is een gecertificeerd kunststof-spuitgietbedrijf. Berry Promens Zevenaar ontwikkelt en produceert met name voor de automotive industrie. Van kunststofkorreltjes maken ze dashboards en buitenbekleding van vrachtwagens voor klanten als Daimler, Volvo, Scania en Renault. Dit proces vindt plaats met behulp van gerobotiseerde spuitgietmachines. Berry Promens Zevenaar is een platte organisatie. Vrijwel alle medewerkers hebben een passie voor techniek, ze blijven zich continu inhoudelijk ontwikkelen en werken intensief samen. Een cultuur van aanpakken dus. Maar er heerst vooral een ontspannen en informele sfeer, met volop ruimte voor een lolletje.


Functie

Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het borgen van kwaliteitseisen van de eindklant, zowel intern als bij toeleveranciers. Binnen de Berry Promens-projecten borg jij de Q-aspecten door o.a. P-FMEA’s, Control Plans en MSA. Kortom, jij bent hét aanspreekpunt als het gaat om kwaliteit.

Als Quality Engineer neem je het voortouw in het oplossen van de complexe quality issues. Hierbij word je gesteund door vaardigheden als root cause analyse (zoals DMAIC, 8D) en methodieken voor procesverbetering. Je toont eigenaarschap en initiatief om anderen mee te nemen in een gestructureerde probleemaanpak. Op deze manier worden Q-issues organisatiebreed en definitief opgelost.

Als Quality Engineer draag je de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitseisen binnen een project. Je zorgt hierbij voor de introductie en uitrol van procesbeheersing. Je bent als Quality Engineer dé kennisdrager met betrekking tot procesbeheersing en legt de relatie tussen productkwaliteit en procesborging.


Functie-eisen

Je hebt…

>> een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of andere technische achtergrond;

>> minimaal 4 jaar ervaring in de automotive-industrie of een productieomgeving

>> ervaring met industriële maak- en engineeringprojecten in de hightech machinebouw;

>> bekend met procesbeheersing (zoals Six Sigma, P-FMEA, control plan etc.) of bereid je hierin te verdiepen;

>> kennis van en werkervaring in een IATF16949-gecertificeerde omgeving;

>> een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift


Je bent…

>> klantgericht, een open persoon en communicatief vaardig op verschillende niveaus

>> nauwkeurig, flexibel en gedreven om uitdagingen aan te gaan

>> proactief en beschikt over daadkracht

>> Six Sigma Greenbelt-gecertificeerd (dit is een pre)

>> fulltime (40 uur per week) beschikbaar


Aanbod

Werken bij Berry Promens in Zevenaar betekent werken bij een ondernemend bedrijf waar ‘kracht door samenwerking’ centraal staat. Berry hecht veel waarde aan een collegiale, prettige werksfeer. Naast uitdagend werk en leuke collega’s bieden ze je ook:

– Een uitdagende en dynamische functie in een technische, innovatieve productieomgeving.

– Een sociale en informele werksfeer.

– Jaarcontract (daarna is een vast contract de insteek).

– Het salaris dat wordt geboden ligt aan de ervaring en leeftijd, maar ter indicatie zal dit in elk geval tussen de € 3500,- en € 4.000,- bruto per maand (op basis van fulltime) liggen.

– 25 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid voor bijkopen van vakantiedagen.

– Een goed geregeld pensioen (je hoeft maar een relatief klein bedrag bij te dragen) en een collectieve zorgverzekering.

– Een reiskostenvergoeding tot € 150,- per maand. Bij zakelijke reiskosten huurt Berry Promens een auto voor je.


Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.


Sollicitatie

Heb je ervaring als quality engineer en voel je je thuis in een nuchtere, informele werksfeer, met korte lijntjes? Dan is deze mooie nieuwe baan misschien voor jou! Weet je niet of de vacature nog vacant is, dan kun je Monique ook altijd even bellen op 024-2060252. We kennen dit bedrijf op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.