Introductie

Heb jij je opleiding Bedrijfseconomie of Accountancy afgerond of kom je van het mbo en wil je nog een hbo-opleiding volgen? Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten om je klanten succesvoller te helpen ondernemen? Wil je aan de slag bij een betrokken, informele organisatie waar je alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen? Dan is deze functie echt iets voor jou.


Organisatie

Financieel Adviesbureau Gerrits vindt het belangrijk dat mensen plezier hebben in hun werk. Dit geldt zowel voor hun klanten, de mkb-ondernemers, als voor hun eigen mensen. Hun klanten helpen ze door samen naar de fiscale en bedrijfseconomische mogelijkheden van hun bedrijf te kijken. En verder door ze te helpen met (het digitaliseren van) hun financiële administratie, het verzorgen van de fiscale aangiftes en als vertrouwd adviseur hun eerste aanspreekpunt te zijn. Ze begeleiden ondernemers die net beginnen tot ondernemers die wel 100 mensen in dienst hebben.


Functie

Je houdt je zelfstandig bezig met het samenstellen en bespreken van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiftes voor onze klanten. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ondersteun je hen bij beleidsbeslissingen, het verbeteren en digitaliseren van (administratieve) processen, ondernemersplannen, begrotingen en financieringsmogelijkheden. Kortom betreft dit een uitdagende en brede functie binnen een informele organisatie met ruime mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Je krijgt binnen deze functie veel vrijheid en onderhoud op eigen initiatief klantcontact. De omvang van het dienstverband is bespreekbaar maar bedraagt tenminste 24 uur per week.


Functie-eisen

Je hebt…

>> een afgeronde relevante opleiding of bent bezig met een relevante opleiding

>> minimaal 3 jaar relevante werkervaring

>> gevoel voor cijfers

>> hbo-werk- en denkniveau

>> plezier in het helpen van mensen


Je bent …

>> ambitieus

>> leergierig

>> communicatief sterk

>> klantgericht

>> vriendelijk en hulpvaardig

>> woonachtig in de regio Wijchen

>> minimaal 24 uur per week beschikbaarAanbod

Werken bij Financieel Adviesbureau Gerrits is werken in een ongedwongen en inspirerende sfeer. Je kunt rekenen op een een goed salaris en 25 vakantiedagen en 2 dagen extra bij geen ziekte. De hoogte wordt bepaald door je ervaring en opleiding, maar je kunt denken aan € 2500,- à € 3250,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Ben je erg ervaren dan zal het salaris hoger liggen. Wil je werken met gedreven collega’s, tussendoor ook lol hebben en je blijven ontwikkelen en doorgroeien? Dan ben je bij deze organisatie helemaal op je plek.Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.Sollicitatie

Financieel Adviesbureau Gerrits heeft de gehele werving en selectie uitbesteed aan Move on recruitment. Ben je enthousiast geworden? Stuur je sollicitatie naar monique@moveonrecruitment.nl.