Introductie


Heb jij een technische opleiding bv. werktuigbouwkunde en een paar jaar commerciële ervaring? Wil je een combi-functie binnen-/buitendienst in een klein team? Houd je van een informele en persoonlijke werksfeer? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Bij Buitelaar Industrial Wooden Packaging (voorheen Buitelaar Houtconstructies) in Nieuw-Bergen krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, te werken in een groeiend, ambitieus familiebedrijf en te genieten van een ongedwongen werksfeer.


Organisatie

Buitelaar Industrial Wooden Packaging is al 35 jaar dé leverancier op het gebied van houten verpakkingen en emballage producten. Met speciaal ontworpen en op maat gemaakte houten verpakkingen, zorgt dit bedrijf ervoor dat de kostbare producten van een breed spectrum aan klanten goed beschermd op locatie aankomen. Klanten zijn veelal internationaal opererende bedrijven in de maakindustrie. Denk bijvoorbeeld aan machines voor de voedselindustrie, elektronica onderdelen en automotive producten die voor beschermd transport een robuuste verpakking nodig hebben. Door de jaren heen is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een team van zo’n 50 medewerkers. Buitelaar levert tal van op maat gemaakte kratten, kisten, speciale pallets en exportverpakkingen in de meest uiteenlopende kwaliteiten. 


Functie

Als Sales Engineer heb je een cruciale rol voor de ontwikkeling van Buitelaar Industrial Wooden Packaging. Dit doe je door bestaande relaties te onderhouden en uit te bouwen en nieuwe klanten binnen te halen. Met jouw technische kennis en inzicht denk jij met de klant mee over hoe ze hun producten het beste kunnen verpakken. Als je een goed beeld hebt van wat ze moeten verpakken en het hebt opgemeten ga je het op kantoor uitwerken en stel je een advies en de bijbehorende offerte op. Het gaat altijd om maatwerk houtverpakkingen, waardoor het voor jou afwisselend en uitdagend werk is. Wil de klant de verpakking die jij hebt geadviseerd? Dan gaan je collega’s ermee aan de slag en blijf jij het project beheren. Uiteraard houd je de markt in de gaten en speel je in op eventuele ontwikkelingen en/of mogelijkheden. Uiteraard verwerk je alles in Microsoft Dynamics. Je komt terecht in een enthousiast team waarin jouw inzet en ideeën worden gewaardeerd. En zeker omdat het ook nog een nieuwe functie betreft. Functie-eisen

Jij hebt…

>> Een afgeronde technische mbo-/hbo-opleiding, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde;

>> 3-5 jaar commerciële werkervaring in een technische omgeving (verpakkingsindustrie is een grote pre);

>> Ervaring met Autocad/SoldiWorks;

>> Ervaring met calculeren en opstellen van offertes;

>> Het beheersen van Duits en/of Engels is een pluspunt;

>> Passie voor de maakindustrie.


Jij bent…

>> Gedreven om omzet te verhogen en tevreden klanten te hebben;

>> Communicatief sterk en open in de communicatie;

>> Iemand die kansen ziet en deze aangrijpt;

>> Een teamspeler die zich betrokken voelt bij het team en de organisatie;

>> 40 uur per week beschikbaar;

>> woonachtig op maximaal 45 minuten rijden van Nieuw-Bergen (Noord-Limburg is een pre).Aanbod

> Een jong, ambitieus en snelgroeiende organisatie;

> Een collegiale werkomgeving waar veel ruimte voor vrijheid en zelfstandigheid is;

> Een prima salaris van € 3200,- tot € 5000,- bruto per maand op basis van fulltime, aangevuld met bonusmogelijkheden en provisiesysteem;

> Een auto van de zaak;

> 25 vakantiedagen;

> Personeelsuitjes en vrijdagmiddagborrels;

> Opleidingsmogelijkheden voor jouw persoonlijke groei;

> Flexibele werktijden.


Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.


Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen deze organisatie op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.