Introductie

Bouw je graag mee aan een snelgroeiende software scale-up? Ben je bijvoorbeeld een Python-programmeur en heb je een aantal jaren ervaring? Ter uitbreiding van het team is Yellenge op zoek naar een senior full stack developer!


Organisatie

Yellenge is een snelgroeiende, niet standaard scale-up gevestigd in Nijmegen met een hecht en ambitieus team van zeven medewerkers. Met het softwareplatform Yellenge automatiseren zij het organisatieproces van (groot)zakelijke congressen, symposia en medewerkersbijeenkomsten en andere type events. Naast het slim, innovatief en praktisch automatiseren van processen, biedt Yellenge inhoudelijk en communicatief advies aan haar klanten.


Functie

Yellenge wil haar development-afdeling, die nu drie mensen telt, verder uitbreiden. Als senior fullstack developer rapporteer je aan de lead engineer en product owner. De focus zal met name liggen op het complete proces, van het uitdenken (eventueel interfaces ontwerpen), databases-schema’s uitdenken, backend (beheer en configuratie) en frontend (user interface) uitwerken/programmeren. Yellenge werkt hierbij zo nu en dan samen met een doorgewinterde Interaction designer, waardoor die interface-ontwerpen afgestemd zijn op hun development-wensen.


Functie-eisen

Yellenge is op zoek naar een slimme, energieke en open collega met passie voor IT en codetalen.


Je hebt…

>> een afgeronde hbo-/wo-opleiding in een relevante richting

>> minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie

>> ruime ervaring met Javascript en Python en regelmatig gewerkt met Django, Interaction Design, Typescript, jQuery, VueJS (of AngelarJS), Webpack, CSS, SCSS, BEM syntax, HTML5, Ubuntu (of andere Linux-distributie), Pycharm (of andere ItelliJ-variant) en Git.

>> zin om, zo nu en dan, ook je eigen code ‘live aan het werk’ te zien tijdens de uitvoering van een (online of fysiek) zakelijk evenement. Hoewel je natuurlijk voornamelijk aan het developen bent, is de dynamiek van een zakelijk evenement zelf ervaren waardevol en op zo’n dag past geen 9-tot-5-mentaliteit (soms vroeg op en laat thuis).

>> de kennis en ervaring om het platform mee naar een hoger plan te tillen.

>> goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Je bent…

>> woonachtig binnen 45 minuten reizen van Nijmegen

>> leergierig, avontuurlijk en een echte IT-geek

>> samenwerkend, meedenkend en vindt het leuk om junior developers mee te laten groeien

>> een persoon die graag wil meebouwen aan de organisatie met ambitie

>> in het bezit van een rijbewijs


Aanbod

Wat mag je van Yellenge mag verwachten?

• Enthousiaste collega’s

• Informele setting (je nieuwe collega’s houden niet van gestress, wel van een (scrum)sprintje trekken)

• Vrijheid om je werk zelf invulling te geven

• Ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen

• Aanwezigheid van een kantoorhond Wookiee (lijkt op Chewbacca van Star Wars)

• Een fijn salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maar dit zal tussen € 3650,- en € 4750,- bruto per maand op basis van fulltime liggen.

• Een laptop en telefoon van de zaak

• Een jaarcontract van 32 tot 40 uur per week en bij wederzijds tevredenheid wordt dit omgezet naar een vast contract.

• Indien het bedrijfsresultaat het toelaat wordt gekeken naar de mogelijkheid van een bonusuitkering, gebaseerd op het aantal uren en aantal jaren dienstverband.


Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.


Sollicitatie

Enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen dit bedrijf op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.