Introductie

Tijd om je expertise als Java developer ergens anders in te zetten? Bij First8 ben je niet alleen een gedreven developer maar ook een probleemoplosser. Zo maak jij samen met je collega’s het verschil voor flink wat klanten.


Organisatie

First8 is dé Enterprise Open source-partij van Nederland. Er werken Java en Open-source programmeurs met passie voor het vak, die doen waar ze goed in zijn: excelleren in het bedenken van oplossingen waar menig ander al lang is afgehaakt. Vanuit haar locaties in Nijmegen en Nieuwegein en bij klanten op locatie werkt First 8 aan gave projecten. Daarbij houden ze van korte lijnen en snelle service.

First8 is trotse business partner van RedHat en NLJUG. Daarnaast zijn ze al jaren hoofdsponsor van Masters of Java, het officieuze NK Java programmeren. Hiervoor bedenken en schrijven ze de opdrachten en zijn ze verantwoordelijk voor het framework en de software. First8 is onderdeel van Conclusion en pakt het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 1.750 collega’s verbeteren ze technologische oplossingen en kritische bedrijfsprocessen van hun klanten.

First8 en Conclusion werken samen als het kan en zetten op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit hun kracht. Lef en ondernemerschap horen daar ook bij. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken ze het beste resultaat. Dat is de First8-aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je hier goed als Senior Java developer!


Functie

Complexiteit, integratie en security: allemaal onderdeel van jouw werkzaamheden. Als Senior Java developer krijg je een baan met inhoud. Werk dat ertoe doet, zoals het:

• inzetten van de nieuwste technieken voor complexe projecten bij uiteenlopende opdrachtgevers;

• coachen en adviseren van jouw collega’s om samen te pionieren binnen dit vakgebied;

• oppakken van technologiegedreven projecten om zo jouw kennis verder te vergroten en te delen.


Functie-eisen

Jij bent te herkennen aan je ongeëvenaarde Java en Open-source kennis en je puzzelverslaving. Daarnaast aan je benaderbare persoonlijkheid en gevoel voor oorzaak en gevolg.

Vinden mensen je introvert? Of juist extrovert? Mag allebei, want verschil moet er zijn. Voor deze functie ben je vooral ondernemend en creatief in het bedenken van innovatieve maatwerkoplossingen. Anderen zijn er al genoeg, dus blijf vooral lekker jezelf. Dat is alles wat First8 van je vraagt.


Je hebt…

>> minimaal een hbo-diploma in de richting van informatica

>> minimaal 6 jaar werkervaring als Java developer

>> uitgebreide kennis van applicaties als Java, J2EE, Spring, JUnit, Docker, Kubernetes en andere open source technologieën om de beste software te ontwerpen en te ontwikkelen

>> ervaring op het gebied van security en privacy-vraagstukken


Aanbod

In deze rol krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd. Omdat First8 erop vertrouwt dat jij uitblinkt als Senior Java developer bieden ze daarbovenop:

• Een salaris dat past bij je kennis en ervaring.

• Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen (je krijgt een zeer ruim opleidingsbudget en voldoende opleidingsdagen).

• Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden inclusief facilitering.

• Een leaseauto of mobiliteitsvergoeding.

• Een laptop naar keuze.

• Prima pensioenregeling.

• Deelname aan een collectieve zorgverzekering.

• Lidmaatschap van de NLJUG.


Je First8-collega’s delen kennis en dagen elkaar uit. Vakinhoudelijk, via hun Tech Blog, tijdens onderlinge bordspelavonden, First8Academies en andere events.


Inlichtingen

Heb je vragen en wil je even sparren over de vacature? Bel, mail of app dan met Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.


Sollicitatie

Enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen First8 op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek. First8 is altijd op zoek naar goede kandidaten; vandaar dat de vacature open blijft staan. Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel? Dan maken we snel een afspraak voor een kennismaking!