Introductie

Ben jij een Tekenaar met ervaring in de W-installatietechniek? Wil je werken bij Gebr. Janssen in Beugen, een gerenommeerd en gemoedelijk bedrijf in de installatietechniek? Dan is dit echt iets voor jou.


Organisatie

Je gaat werken voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in de Installatietechniek en zeer goed bekend staat in de regio Land van Cuijk. Je hebt de mogelijkheid om thuis te werken en komt in een gezellig team te werken. Binnen het bedrijf is een informele werksfeer en zijn er genoeg uitdagende projecten.


Functie

Als Tekenaar ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken/engineeren van installaties. Denk hierbij aan complete w-installaties in o.a. de luxe woningbouw, zoals sanitaire installaties, duurzame installaties en ventilatie. Daarnaast is het werk allesbehalve seriematig en heb je veel diversiteit aan werkzaamheden in jouw functie.

Functie-eisen

Je hebt…

>> een afgeronde mbo-opleiding W-Installatietechniek

>> vergelijkbare werkervaring

>> ervaring met StabiCAD en/of AutoCAD


Je bent…

>> sociaal en een teamspeler

>> loyaal en gedreven

>> iemand die lang voor deze werkgever wil werken

>> fulltime beschikbaar

>> woonachtig in de regio Boxmeer


Aanbod

Het gaat om een uitdagende vaste baan met toekomstperspectief binnen een solide organisatie. Als je in deze functie aan de slag gaat wordt een salaris tussen de € 3000,- en € 3500,- bruto per maand geboden. Uiteraard is dit afhankelijk van je ervaring en leeftijd. Daarnaast ontvang je 25 vakantiedagen en 12 ATV-dagen. Heb je ambities dan bieden ze goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.


Sollicitatie

Heb je ervaring als tekenaar in de W-installatietechniek en lijkt het je een mooie baan? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl.