Introductie

Heb jij een HR-opleiding afgerond en wil je een afwisselende baan met veel contact met mensen? Heb je al wat leidinggevende ervaring in bijvoorbeeld de horeca opgedaan? Wil jij graag werken bij een bioscoop in Nijmegen? Ja? De Assistent-Manager P&O gaat aan de slag op het hoofdkantoor van Vue Cinemas, waardoor er ruimte is voor een nieuwe collega. Word jij de nieuwe Assistent-Manager P&O en geef jij samen met je collega’s de bezoekers een fantastische beleving?


Organisatie

Bij Vue Cinema geloven ze dat een bioscoopbezoek meer is dan alleen film. Het enthousiaste team streeft ernaar om elke bezoeker een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Als marktleider in de bioscoopbranche beiden ze een unieke werkomgeving, waarin jij het personeelsbeheer naar nieuwe hoogten tilt en een boost aan je loopbaan kan geven. Op de werkvloer wordt hard gewerkt, maar zeker ook onderling veel lol gemaakt. Ook organiseert Vue Nijmegen personeelsactiviteiten. Het team is erg divers qua leeftijd van 16 tot begin 60 jaar.


Functie

Als Assistent-Manager P&O ben jij de drijvende kracht achter het personeelsbeheer. Van het scouten van talent tot het managen van de dagelijkse operatie: jij draait er je hand niet voor om. Een greep uit jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van service- en onderhoudspersoneel. Je optimaliseert de bedrijfsvoering en roostering. Je begeleidt en coacht medewerkers en houdt hun ontwikkeling in de gaten. Je stuurt de operationele werkzaamheden, zoals schoonmaakwerkzaamheden aan. En je controleert de uren en levert deze maandelijks aan bij het hoofdkantoor. Kortom, een baan waarbij je vooral veel op de werkvloer actief zal zijn en veel minder achter je bureau zit. 


Functie-eisen

Jij hebt…

>> Een relevante mbo-/hbo-opleiding, bijvoorbeeld Human Resource Management;                               

>> Minimaal één jaar ervaring in een HR-functie;

>> Leidinggevende ervaring, bijvoorbeeld in de horeca of hospitality of deze kwaliteit van nature bezitten;

>> In het bezit van het diploma Sociale Hygiëne en het certificaat Bedrijfshulpverlening of bereid om deze te behalen.


Jij bent…

>> Enthousiast, vrolijk en spontaan;

>> Gastvrij en servicegericht;

>> Proactief en secuur;

>> Fulltime beschikbaar;

>> Bereid om ’s avonds en in het weekend te werken (de ene week werk je vrijdagavond, de andere week zaterdag- en zondagavond);

>> Woonachtig op maximaal een half uur reizen.


Aanbod

> Een bioscoop als werkvloer;

> Een afwisselende baan met veel contact met mensen;

> Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;

> Een jaarcontract met uitzicht op verlenging;

> Een prima salaris dat past bij jouw ervaring en leeftijd (startend rond € 2500,- à € 2800,- bruto per maand);

> Onbeperkt films van Vue Cinemas kunnen kijken;

> Provisiebudget.


Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.


Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen deze organisatie op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.