over ons

De mooiste banen vind je samen

Bij Move on zijn we geen headhunters, maar hearthunters. Samen gaan we op zoek naar jouw persoonlijke drive en de werkomgeving die echt bij je past. Een baan die voldoening geeft, waarover je weer enthousiast vertelt op verjaardagen.

De meest bevlogen medewerkers voor de beste werkgevers

Ook werkgevers helpen we groeien. Daarbij lopen we graag voor de troepen uit. Zo werven we exclusief voor ambitieuze en innovatieve organisaties waar we zelf zo aan de slag zouden willen gaan. Die goed werkgeverschap niet alleen met de mond belijden, maar hier dagelijks werk van maken. En we stellen alleen kandidaten voor die we zelf dolgraag in dienst zouden nemen. Bevlogen medewerkers met hart voor de organisatie.

Kortom, als je voor Move on kiest, kies je voor recruitment buiten de gebaande paden. Hoe kunnen we jou helpen groeien?

Monique Veldhoen

Chef Werkgeluk | Hearthunter | Recruiter

06 28 61 66 12

over Monique

Met een achtergrond in de Psychologie en Bedrijfscommunicatie is Monique al ruim 9 jaar als zelfstandig ondernemer in de arbeidsbemiddeling aan de slag. Kandidaten helpen aan een mooie nieuwe baan. Organisaties een stap verder brengen met een goede werknemer.

“Het geeft me telkens weer een kick als ik mensen tot bloei zie komen op hun nieuwe werkplek”.

Kantoorhond beau

Bewaker | Charmeur | Luierkoning

Krayenhoffkazerne

We rekruteren onze kandidaten vanuit een mooie, historische omgeving: de Krayenhoffkazerne in Nijmegen-Oost. Vroeger de thuisbasis van soldaten, nu een prachtig kantoorpand waar we net als veel collega-ondernemers dagelijks willen ‘knallen’. Tegenwoordig is er trouwens geen soldaat meer te bekennen. Maar onze ‘kantoorhond’ Beau, een zesjarige Jack Russell, houdt trouw de wacht. 

ZEG GERUST HALLO,

als je vrijblijvend een nieuwe baan of medewerker zoekt. Of gewoon iets wilt vragen, we horen graag van je!

× Whatsapp ons!