Introductie

Heb jij ervaring in de installatietechniek of nog beter in de montage van badkamers? Word jij blij van maatwerk? Houd je van een informele en persoonlijke werksfeer waar ook regelmatig leuke dingen samen worden gedaan? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Sanidrõme Pennings is een badkamerspecialist in het midden- en hogere segment en levert aan particuliere klanten. 


Organisatie

Sanidrõme Pennings bestaat bijna 20 jaar en is een echt familiebedrijf. Er werken 10 vaste medewerkers en daarnaast werken ze met 14 zzp’ers op regelmatige basis samen. Er is geen personeelsverloop en de sfeer is gemoedelijk en informeel. Zo gaan ze regelmatig met z’n allen uiteten, gaan ze samen karten of bezoeken ze een fabriek voor een training. Deze badkamerspecialist staat voor persoonlijke aandacht, een goed advies en een uitstekende service. Ze bedienen klanten van Arnhem tot Venlo. Werk je bij Sanidrõme Pennings dan werk in je een gemoedelijke sfeer waar zeker ook plek is voor lol op de werkvloer. 


Functie

Als badkamermonteur bij Sanidrõme Pennings werk je met mooie kwalitateitsproducten en goed handgereedschap. Doordat het slopen niet bij de werkzaamheden hoort en je met goed gereedschap werkt is het fysieke gedeelte zo licht mogelijk. Je bereidt de badkamer voor voor de tegelzetter en zorgt voor een nette afwerking voor de oplevering. Hierbij zijn het niet alleen loodgieterwerkzaamheden, maar je maakt bijvoorbeeld ook een plafond erin. Dit betekent dat het weinig repeterend, maar juist afwisselend werk is. Je bent aan het werk bij particuliere klanten en bent dan ook het visitekaartje van Sanidrõme Pennings. Is de klant over de oplevering zeer tevreden? Dan is je missie geslaagd.


Functie-eisen

Jij hebt…

>> Ervaring als badkamermonteur of als loodgieter;

>> Technisch inzicht;

>> Verantwoordelijkheidsgevoel;

>> Een open, nette persoonlijkheid.


Jij bent…

>> Secuur en werkt gestructureerd;

>> Klantgericht met goede communicatievaardigheden;

>> Leergierig en vindt het leuk om je vaktechnisch te blijven ontwikkelen;

>> Een teamspeler die klaarstaat voor collega’s en plezier in het werk wil hebben;

>> Fulltime (of in elk geval 4 dagen per week) beschikbaar;

>> In het bezit van rijbewijs B;

>> Woonachtig in de regio Boxmeer.


Aanbod

> Een platte organisatie met gemoedelijke sfeer;

> Een collegiale werkomgeving waar ook naast het werk regelmatig leuke dingen samen worden gedaan;

> Een eigen bus met goed handgereedschap;

> Een prima salaris, denk aan ongeveer € 2900,- à € 3700,- bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd en ervaring;

> Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

> Mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien;

> Werkdagen van maandag t/m vrijdag. 


Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.


Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen deze organisatie op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.