Introductie

Heb jij een opleiding en enkele jaren ervaring in de financiële administratie? Wil je een brede financieel-administratieve functie in een klein team? Houd je van een informele en persoonlijke werksfeer? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Bij Buitelaar Industrial Wooden Packaging (voorheen Buitelaar Houtconstructies) in Nieuw-Bergen krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, te werken in een groeiend, ambitieus familiebedrijf en te genieten van een ongedwongen werksfeer.

 

Organisatie

Buitelaar Industrial Wooden Packaging is een hecht familiebedrijf met 50 medewerkers. De organisatie groeit en heeft veel ambitieuze plannen die ze doorvoeren, zoals aangeschafte nieuwe machines en bijgekochte grond voor het bouwen van een extra hal. Compass Strategic Recruitment en Move on recruitment helpen Buitelaar Industrial Wooden Packaging samen de groei te verwezenlijken door bevlogen nieuwe medewerkers aan ze te binden. Kernwaarden van Buitelaar zijn kwaliteit, duurzaamheid, en innovatie. Met hun producten willen ze echt waarde toevoegen voor klanten. Ze optimaliseren processen met de nieuwste technieken en bieden een dynamische omgeving waarin jouw talent tot bloei komt.

 

 

Functie

Als Financieel-administratief medewerk(st)er zorg je samen met je twee directe collega’s voor een gezonde financiële huishouding. Je beheert de debiteuren en crediteuren, je verwerkt bankmutaties en urenregistraties en genereert betaalruns. Tevens stel je de btw-aangiftes op en ondersteun je bij het opstellen van de maandelijkse cijfers. Hiernaast komen er nog andere diverse administratieve werkzaamheden aan bod. De sfeer kenmerkt zich als persoonlijk, korte lijnen, iedereen kent elkaar en het gevoel van verbondenheid is groot. De financiële afdeling bestaat uit 2 collega’s. Je komt terecht in een enthousiast team waarin jouw inzet en ideeën worden gewaardeerd.

 

Functie-eisen

Jij hebt…

>> Een afgeronde mbo-opleiding in de richting financiële administratie of PDB;

>> 3-5 jaar vergelijkbare werkervaring;

>> Oog voor detail en werkt nauwkeurig;

>> Ervaring met Business Central is een pluspunt;

 

 

Jij bent…

>> Gedreven om kwaliteit te leveren;

>> Integer en betrouwbaar;

>> Iemand die met ideeën komt;

>> Een teamspeler die zich betrokken voelt bij het team en de organisatie;

>> 24-32 uur per week beschikbaar;

>> woonachtig op maximaal een half uur rijden van Nieuw-Bergen (Noord-Limburg is een pre).

 

 

Aanbod

> Een jong, ambitieus en snelgroeiende organisatie;

> Een collegiale werkomgeving waar veel ruimte voor vrijheid en zelfstandigheid is;

> Een prima salaris van € 2600,- tot € 3100,- bruto per maand op basis van fulltime, aangevuld met bonusmogelijkheden en provisiesysteem;

> 25 vakantiedagen;

> Laptop van de zaak;

 

> Personeelsuitjes en vrijdagmiddagborrels;

> Opleidingsmogelijkheden voor jouw persoonlijke groei;

> Flexibele werktijden.

 

 

Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.

 

 

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen deze organisatie op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.