Introductie

Heb jij een opleiding en/of werkervaring in de salarisadministratie? Wil je veel klantcontact hebben en werken in een gezellig en zelfsturend team? Houd je van een informele en persoonlijke werksfeer met ruimte voor humor? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Bij E&R Administratie & Adviezen krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, te werken met franchiseondernemingen in diverse branches en te genieten van de leuke teamactiviteiten, zoals samen sporten in een luxe sportschool! 


Organisatie

E&R Administratie & Adviezen is geen gewoon consultancybureau. Het is een stabiele, no-nonsense organisatie met passie voor cijfers, service en persoonlijke aandacht voor hun klanten. E&R bestaat al meer dan 22 jaar en telt 10 medewerkers en 2 eigenaren. Ze bieden innovatieve en passende oplossingen voor de dagelijkse bedrijfsvoering, waardoor onze klanten hun werk makkelijker, overzichtelijker en winstgevender kunnen maken. De klantengroepen bestaat voornamelijk uit franchiseorganisaties, aangevuld met lokale mkb’ers. Ze zijn aangesloten bij de NOAB, wat onze kwaliteit waarborgt. De ambitie is gericht op groei in kwaliteit, niet in het aantal medewerkers. Ze maken bewuste keuzes bij het aannemen van nieuwe klanten. Ze zijn een persoonlijk en gemakkelijk team om mee samen te werken, waarin iedereen de kans krijgt om te leren en als team te groeien. 


Functie

Als Medewerker salarisadministratie regel jij diverse personeelszaken voor de klanten van E&R. Je voert nieuwe medewerkers in de administratie in, verzorgt de loonverwerking en periodieke aangiftes. Tevens verzorg je met je teamgenoten de ziek- en herstelmeldingen, subsidieaanvragen en adviseer je de klant over wet- en regelgeving. In deze functie heb je dus vooral erg veel klantcontact, waarbij je je goed inleeft in de klant en de klant goed adviseert. Jouw inzet is onmisbaar, want je klanten kunnen volledig focussen op hun onderneming zonder zich zorgen te maken over de salarisadministratie.


Functie-eisen

Jij hebt…

>> Een afgeronde mbo-opleiding in de richting (salaris)administratief/PDL of enige werkervaring in de salarisadministratie en je bent leergierig;

>> Bij voorkeur relevante werkervaring;

>> Nauwkeurigheid en cijfermatig inzicht;

>> Ervaring met NMBRS is een pluspunt;

>> Een sprankelende persoonlijkheid met groot inlevingsvermogen en een enthousiaste uitstraling.


Jij bent…

>> Klantgericht met goede communicatievaardigheden;

>> Inlevend, accuraat en betrouwbaar;

>> Iemand die initiatief neemt en van grapjes houdt;

>> Een teamspeler die zich zowel formeel als informeel goed kan bewegen.


Aanbod

> Een platte en informele organisatie met korte communicatielijnen;

> Een collegiale werkomgeving waar iedereen als sparringpartner kan fungeren;

> Een prima salaris, geheel afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal €3900,- bruto per maand;

> 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding à €0,21 per kilometer en vergoeding voor onkosten;

> Een aantrekkelijke studiekostenregeling en mogelijkheid tot doorgroeien;

> Flexibiliteit in werktijden, standaard van 08:30 tot 17:00 uur, maar parttime is bespreekbaar.


Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.


Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen deze organisatie op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.