Introductie

Heb jij ervaring in de montage van keukens en beheers je de Duitse taal uitstekend? Krijg jij een kick van het monteren van een keuken met de meest kwalitatieve materialen en meest moderne producten? Houd je van een informele en persoonlijke werksfeer waar ook regelmatig leuke dingen samen worden gedaan? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Ihre Küche is een keukenspecialist in het hoge segment. Ze zijn gevestigd in Kranenburg, op een paar autominuten van Nijmegen en 90% van de klanten zit in Nederland. 


Organisatie

Ihre Küche is een keukenspecialist in het hoge segment. Deze organisatie bestaat al meer dan 35 jaar en is een waar begrip in de keukenbranche. Het bedrijf wordt gerund door twee (Nederlandse) neven en er werken in totaal 13 mensen. Ihre Küche is gespecialiseerd in de design merken Next 125 en Schüller. Ze staan voor persoonlijke aandacht, een goed advies en een uitstekende service en ook de montage wordt in heel Nederland door de organisatie zelf gedaan. Ze zijn volop in ontwikkeling, hebben de mogelijkheden en ambities om nog flink te groeien. Werk je bij Ihre Küche dan werk in je een gemoedelijke sfeer en tussen collega’s met passie voor hun vak. 


Functie

Ihre Küche krijgt vanuit alle hoeken in Nederland offerteaanvragen en je werkgebied is dan ook heel Nederland. Als ervaren keukenmonteur meet je keukens perfect in en plaats en monteer je de keukens bij de klant. Dit doe je altijd samen met minimaal een collegamonteur. Het team bestaat uit 6 monteurs. Omdat sommige collegamonteurs Duits zijn wordt er ook veel in het Duits gecommuniceerd. Je bent het visitekaartje van Ihre Küche en bent dan ook zeer klantvriendelijk. Is de klant over de oplevering zeer tevreden? Dan is je missie geslaagd.


Functie-eisen

Jij hebt…

>> Ervaring als monteur in de keukenbranche;

>> De Duitse nationaliteit of beheerst de Duitse taal zeer goed;

>> Technisch inzicht;

>> Een rustige, nette persoonlijkheid.


Jij bent…

>> Klantgericht met goede communicatievaardigheden;

>> Oplossingsgericht;

>> Een teamspeler die klaarstaat voor collega’s en plezier in het werk wil hebben;

>> Fulltime beschikbaar;

>> Woonachtig op maximaal 45 minuten rijden van Kranenburg (D).


Aanbod

> Een platte organisatie met gemoedelijke sfeer;

> Een collegiale werkomgeving waar ook naast het werk regelmatig leuke dingen samen worden gedaan;

> Een prima salaris, denk aan ongeveer € 2700,- à € 3500,- netto per maand, afhankelijk van je leeftijd en ervaring;

> 25 vakantiedagen en 11 feestdagen en pensioenregeling;

> Mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien;

> Werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 15:00 uur. Inlichtingen

Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612.


Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatie naar monique@moveonrecruitment.nl. We kennen deze organisatie op ons duimpje en kunnen je optimaal voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek.